Toxic98 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Witam , mam problem z serwerem Cs 1.6 LaIkIuX-Diablo II [24/7] laikiux.lt gdyż mam neostrade modem F@ST800 i mam zmienne IP i gdy navije jakiś tam lvl to po wlonczeniu kompa na nowo lvla niemam :/ niepiszcie że to tylko i wyłącznie wina steam id bo to non steam bo kumpel tez ma wlasnie non steama ale ip stale i mu sie nie resetuje lvl Czy jest jakiś sposob program czy cos zeby mi lvla nie resetowalo ? I czy jak mam zmienne ip a kupie cs'1 1.6 steam to mi sie niebedzie lvl resetowal ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majorekboss2 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Będzie ciężko .. a to twoj serwer? jeżeli tak mozesz wgrac innego moda ktory zapisuje sie na nick nie na ip //nieregulaminowa sygnatura PiecuPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toxic98 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 niestety serwer niemoj tylko jest litwijski ale wypasiony a nieda sie jakos tak zrobic ze jak wlonczam kompa to se jakos ip zmienia recznie na jakie chce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majorekboss2 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 byś musial pobrac program do zmiany ip i zawsze na to samo zmieniać tylko ja mialem klopoty bo mi przez ten program nieraz net znikal i musialem go uinstalla //nieregulaminowa sygnatura PiecuPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toxic98 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Ok zmienil serwer rejerstracje na nic z ip i jest git Prosze o zamknięcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.