NoxFear Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 A więc , tak jak w temacie szukam takiego hacka który daje op na kazdym serwerze i unbany ale nie potrafię złamac tych stron z teatami itp . proszę o pomoc , tworze plugin na ten hack nie dzialal ;D więc prosze o pomoc potrzebuję tego pobrac 90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę! Liczę na Like !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shogunke Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 A więc , tak jak w temacie szukam takiego hacka który daje op na kazdym serwerze i unbany ale nie potrafię złamac tych stron z teatami itp . proszę o pomoc , tworze plugin na ten hack nie dzialal ;D więc prosze o pomoc potrzebuję tego pobrac Nie ma takiego programu .............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnS Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Raczej, nie ma tego a jak chcesz to mieć to raczej tego nie znajdziesz w internecie sam musisz dojść do tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acetone97 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Nie ma takiego. Jest cos innego nazwy nie powiem. Ale jest zablokowane dla polaczków. $$ i jest twoje. Na każdym serwerze to działa. //exploit Poszukiwani redaktorzy! Wynagrodzenie doładowania do sieci komórkowych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PL_SBX Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Bukkit jest tak dziurawy że napewno jest tylko szanse na znalezienie tego to jakieś 2% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acetone97 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Takie cos istnieje tutaj link ale do hacka jest hasło na stronach z iq itp na dole download 15 ;D To jest fake download. Nie ma czegos takiego jak 'force op'... Poszukiwani redaktorzy! Wynagrodzenie doładowania do sieci komórkowych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PL_SBX Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Sprawdziłem każde potem wywala cie na strone i jak dasz tam swoj nr tel to 3zl za jednego sms od nich zabiera ci z konta! - jedyne co znalazlem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekboss1000 Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 e ja to pobrałem to 15 z tego linku i wlazlem na serv i załonczylem ten program i nie pokazało mi sie You are OP i nie dziala mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikirusser Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Ten program nie działa płacisz 3zł sms i tak nic nie ma ten program force op nawet nie istnieje a jeśli istnieje to nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasior1 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Ludzie jest taki program ściągnij sobię Nodusa i tak jest opcja Force op . Mi dziala . Zachęcam do ściągniencia Nodusa . Masz jakiś problem to pisz do mnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingArthur Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Force op raczej nie znajdziesz tak za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawcios Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 w Nodusie nie ma opcji force op... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pionki2kCraft Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 siema ja mam nodusa ale niema tam opcji force op pomoz !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.