Skocz do zawartości

Co się dzieje z tym Forum

Gość kamil40013

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka czemu prawie codziennie w godzinach wieczornych lub popołudniowych nie da się wejść na forum a gdy już wejdę to niektóre moje tematy znikają które założyłem przed taką awarią ? To już nie 1 raz. Administracja ma zamiar coś z tym zrobić?

Nie atakuje tego jedna osoba, tylko dwa największe hakerskie fora w internecie - zza granicy.

Wykorzystują jakieś błędy ICMP, które jak widziałem trudno zablokować i poniechać.

Kokosz jest teraz "na urlopie" więc pozostaje Nam się tylko modlić.

Pewnie banda dzieci z innych konkurencyjnych (szczerze mówiąc: gównianych) for atakują ;)

Spokojnie, im się to znudzi, a to i tak jest zgłaszane na policje ;)

......................................................................................
......................................................................................

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Co się dzieje z tym Forum   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...