KoniuhWSRH2 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Odwołuje się od bana. Opis: Dostałem bana na 3 dni za napisanie "Bugiem jest tolkien". Nie plułem się, w końcu geoning może wszystko więc przeczekałem te 2 dni i 23 godziny aż tu nagle cofka i znowu czekania 3 dni. Nikt mi nie chciał zdjąć tego bana bo niby wszystko jest okej, ale za co kurwa mam siedzieć z banem 6 dni jak miałem na 3? Postanowiłem odwiedzić konto kolegi sprzed 5 miesięcy i tak się stało że na oba konta dostałem perma za multiacc. Elo Chodzi mi o unban dla konta -KoniuhWSRH tamto sobie w dupe wsadzić możecie A i dodam jeszcze jedno. Dostane unbana albo będę się kontaktował już z kimś na większym stanowisku. Odnośnik do komentarza
Baksiu Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Tak się składa, że ja tez miałem bana, jak były backupy, ale ban ciągle trwal do tego samego dnia, do tej samej godziny. Bullshit. poniewieramy się czlowieku Odnośnik do komentarza
KoniuhWSRH2 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Na szczęście tobą nie jestem. Elko. Dziwne że liper wczoraj miał perma i temat w zbanowanych a teraz nie [sytuacja ze wczoraj] @edit A po drugie jak nie wiesz co to cofka bazy danych to wyjdź please. Nie chcę prowadzić dyskusji więc proszę o wypowiadanie się osób z rangami powyżej Moderatora Odnośnik do komentarza
Makin Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Nie wiem czy udajesz czy aż tak bardzo nie znasz składu i regulaminu tego forum, ale cóż... Wątpię, aby nakładali bany za nic, a jak patrzyłem na to co robisz tutaj cy chociażby na TS3 to się należało. Po banie masz szansę na odwołanie - na jednym NOWYM i swoim koncie poprzez PW do banującego lub w dziale Zbanowani. "Elko." =) Odnośnik do komentarza
ggkosa97 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Up Dobre a może z Premierem ?? 奧林匹亞是最好的 CzopHoop | Olimpijczyk Odnośnik do komentarza
KoniuhWSRH2 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 @up Wypie*** randomy ? Nie wiem czy udajesz czy aż tak bardzo nie znasz składu i regulaminu tego forum, ale cóż... Wątpię, aby nakładali bany za nic, a jak patrzyłem na to co robisz tutaj cy chociażby na TS3 to się należało. Po banie masz szansę na odwołanie - na jednym NOWYM i swoim koncie poprzez PW do banującego lub w dziale Zbanowani. "Elko." =) Odezwał się ten co składał skarge bo mu z pw klucz ukradli. I nie wiem czy jesteś jebnięty czy udajesz ale wyraźnie napisałem że zdanie wszystkich poniżej gm jest dla mnie obojętne PW do banującego Mam składać skargę do osoby na którą jak składam? a jak patrzyłem na to co robisz tutaj cy chociażby na TS3 to się należało. Jak ja patrze komu kierzek daje rangi to też mi się jebie w głowie Odnośnik do komentarza
arko Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Kontaktuj się z makinem W przeciwieństwie do globali makin jest poważny i inteligentny Zawsze ci wyjaśni co i jak Odnośnik do komentarza
KoniuhWSRH2 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Tylko że makin teraz coś zdaję i ma urlop [chyba] Odnośnik do komentarza
Nemesix Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Jprdl, to napisz do Seldka, przynajmniej on odpisze.. exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11 Odnośnik do komentarza
KoniuhWSRH2 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Odpisywanie mi nie pomoże ;]. A co do Seldka = wole pogadać już na ts "jak będzie". Poza tym on nie jest wtajemniczony i znowu geoning zacznie kłamać że ja podrabiam ss. rmcf również urlop, a reszta to ziomki geo Odnośnik do komentarza
Matzar Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Nie spamuj mi raportami bo i tak Ci nie przeniosę, takie sprawy załatwia się na PW. Odnośnik do komentarza
KoniuhWSRH2 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 To sobie kurwa załatwiaj, ciekawe jak mam załatwić unban z modem hahahahahahaha Odnośnik do komentarza
hrabia14 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Człowieku drzesz jape, chcesz zabłysnąć jak tylko możesz podczas gdy wystarczyłoby porozmawiać z kimkolwiek z temu... Odnośnik do komentarza
ruku Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 koniuh, mod też może ściagać, kurwa bana. ogarnij się, nie ty, jeden, w dodatku popieram w 100% AceBoy'a, jeśli chodzi o cb. 2009 - słyszysz mnie? Odnośnik do komentarza
KoniuhWSRH2 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Człowieku drzesz jape, chcesz zabłysnąć jak tylko możesz podczas gdy wystarczyłoby porozmawiać z kimkolwiek z temu... koniuh, mod też może ściagać, kurwa bana. ogarnij się, nie ty, jeden, w dodatku popieram w 100% AceBoy'a, jeśli chodzi o cb. To sobie rozmawiajcie, nie wiem czy jesteście jebnięci czy udajecie. Polecam nauke czytania lizuski geoninga "Nie obchodzi mi zdanie nikogo poniżej gm" Zrozumiałe? Odnośnik do komentarza
`Reebok4Fun Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Od tego jest PW do globala / admina Odnośnik do komentarza
ruku Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 To sobie rozmawiajcie, nie wiem czy jesteście jebnięci czy udajecie. Polecam nauke czytania lizuski geoninga "Nie obchodzi mi zdanie nikogo poniżej gm" Zrozumiałe? za "geosia" jak to ująłeś, wyleciałem, więc mi nie pierdol, jak nie znasz sprawy. 2009 - słyszysz mnie? Odnośnik do komentarza
KoniuhWSRH2 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 @up Nie obchodzi mnie to za bardzo Od tego jest PW do globala / admina Następne kurwa ślepe dziecko posta nabiło Sie dziwi później kokosz czemu hejterzy istnieją Odnośnik do komentarza
hrabia14 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 To sobie rozmawiajcie, nie wiem czy jesteście jebnięci czy udajecie. Polecam nauke czytania lizuski geoninga "Nie obchodzi mi zdanie nikogo poniżej gm" Zrozumiałe? Wiesz na czym polega twój problem? Myślisz, że jesteś nie wiadomo kim, nadczłowiekiem zasługującym na znajdowanie się w centrum uwagi. Oczywiście nie możesz tego poprzeć pragmatycznie, podczas gdy jesteś zwyczajnym, przysłowiowym "gównem w przerębli"... Skończ te swoje dywagacje i jeśli nie interesuje cię zdanie nikogo poniżej GM'a, to odczekaj sobie bana w ciszy i spokoju... 2 DOWNTa, jasne... Ignorancja w swej świetności... Odnośnik do komentarza
Skorpion. Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Ale wy macie problemy. Takie rzeczy na pw, a jak nie odpisują, to trudno. Takie topy są bez sensu. by kml14 Cytat I fight for peace, that's what I'm up here for. - Patrick ,,PJ" James Odnośnik do komentarza
KoniuhWSRH2 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 @up Następny kurwa spam @2up Wiesz na czym polega twój problem? Jesteś lizuskiem geosia. Tak samo jak każdy inny global moderator bo mu się nikt nie postawi A za plecami go kurwa nawet gm wyzywają. A tutaj to wielcy friendsy Odnośnik do komentarza
ruku Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 @up Następny kurwa spam @2up Wiesz na czym polega twój problem? Jesteś lizuskiem geosia. Tak samo jak każdy inny global moderator bo mu się nikt nie postawi Bo najłatwiej jest nazwać kogoś lizodupem, jeśli komuś się nie podobasz. Nie rozumiem twojego zrytego toku rozumowania. To jest nie pojęte jak ty myślisz, oraz w jaki sposób. Takim zachowaniem wyrwiesz kolejnego bana, i będzie dalszy płacz. Żenua do potęgi entej. 2009 - słyszysz mnie? Odnośnik do komentarza
KoniuhWSRH2 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Wyzywam tylko tych od geosia Długo mam pisać że chuj mnie wasze zdanie? Odnośnik do komentarza
Wredna Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Nie wierze w twoja historyjke o odwiedzeniu konta kolegi. Ty miałeś nick Koniuh, a twój kolega KoniuhWSRH? Jak dla mnie zbyt naciagane. Tamte konto zostało zbanowane permamentnie i tak pozostanie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.