matrox6 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Witam Chciałbym wam dziś opisać Mod : CarMod ... Mod ten dodaje auta do gry w stylu wagona lecz styl auta można zmienić ... 1.Download & Skan Download http://speedy.sh/ee87T/1.2.5-carmod-v2.2.zip Skan https://www.virustotal.com/file/49c265c9775d29a415865264d0a61bc16ab8d43860414a93e05f95f8b64c5a54/analysis/1335047423/ 2.Instalacja Mod instaluje się jak każdy inny lecz wolę opisać instalację 1.Po ściągnięciu wchodzimy w "Uruchom" i wpisujemy %appdata% , tam w .minecraft potem w bin i teraz w minecraft i otwieramy za pomocą WinRar-a . 2.Otwieramy ściągnięty plik i przekładamy wszystko z niego do minecraft (w bin) 3.Zamykamy Okna i wchodzimy w MC 3.Obsługa w Grze Aby mieć auto trzeba mieć kilka części które craftuje się tak : Samo jezdzenie autem nie sprawia trudności Potrzebny jest nam Węgiel który napędza auto i tyle . (Napędzanie Auta : Klikać prawym przyciskiem a w ręce węgiel ) Jeżeli wam się poradnik przydał do czegoś lub myślicie że komuś się przyda . To proszę dajcie Like dla was to "Klik" a dla mnie tak wiele ! Pomogłem? Like? Odnośnik do komentarza
matrox6 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 ref@@@@ Pomogłem? Like? Odnośnik do komentarza
Razr Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 A ten mod działa na serverze 1.2.5? Odnośnik do komentarza
superwiki Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Fajny był by ten mod gdyby te auta dało się postawić oraz gdyby jedno z działających aut działało poprawnie by można dać do niego węgiel. Mod nie działa poprawnie + Laguje na serwerach MP oraz na Single też Odnośnik do komentarza
leonek2000 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Dopisz, że trzeba usunąć w pliku minecraft.jar folder META-INF Osiągnięcia: Odnośnik do komentarza
mieciu0077 Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Nie wymaga ModLoader? Dopisz to :P Odnośnik do komentarza
maciekmm Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 "1.Po ściągnięciu wchodzimy w "Uruchom" i wpisujemy %appdata% , tam w .minecraft potem w bin i teraz w minecraft i otwieramy za pomocą WinRar-a . 2.Otwieramy ściągnięty plik i przekładamy wszystko z niego do minecraft (w bin) 3.Zamykamy Okna i wchodzimy w MC " - Nie każdy ma minecraft'a w %appdata% ;] i nie każdy ma też windowsa, ogólnie to mod spoko, ale niestety używać nie będę. Bardzo ładnie napisane i wytłumaczone dla newbie. Poradniki:Jak być bardziej userfriendly, pozbywamy się portów z adresówSerwer Parkour - Autorsko, zabawnie i wciągająco Instalujemy mody na bukkicieSkracamy i ułatwiamy adres ip naszego serwera pod domeną .tkJak zainstalować minecraft'a w innym folderze niż domyślny!Stawiamy serwer no-hamachi z routerem ;]Odblokowanie portu 25565, na 3 sposobyJak spolszczyć essentialsPlugin marriageLeaderboard-pluginMuddersMilk - Alkohol w mleku Pomogłem, spodobało ci się coś? Kliknij lubię to ;] Odnośnik do komentarza
mieciu0077 Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Niestety, mod mi nie działa: Gdy postawie auto i z węglem kliknę na nie prawym klawiszem to mogę do niego wejść i się obracać, ale jeździć nie da rady Albo mod popsuty albo ja jestem jakiś ułomny Odnośnik do komentarza
dr124 Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 up na planes mod jak sie wsiadzie trzeba dac glowa na dol (chyba) i kliknac R aby sie otworzylo okienko tutaj tez chyba tak spr Odnośnik do komentarza
rainet25 Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 up nie działa ;( Odnośnik do komentarza
matrox6 Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Działa "_" Teraz gram Pomogłem? Like? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.