Joony91 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Witam w konsoli wywala mi takie błędy. Macie jakiś pomysły dlaczego? [sEVERE] Could not pass event PlayerQuitEvent to AuthMe org.bukkit.event.EventException at org.bukkit.plugin.java.JavaPluginLoader$1.execute(JavaPluginLoader.java:303) at org.bukkit.plugin.RegisteredListener.callEvent(RegisteredListener.java:62) at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.callEvent(SimplePluginManager.java:459) at net.minecraft.server.ServerConfigurationManager.disconnect(ServerConfigurationManager.java:179) at net.minecraft.server.NetServerHandler.a(NetServerHandler.java:698) at net.minecraft.serverhook.NetServerHandlerProxy.a(NetServerHandlerProxy.java:124) at net.minecraft.server.NetworkManager.b(NetworkManager.java:234) at net.minecraft.server.NetServerHandler.a(NetServerHandler.java:113) at net.minecraft.serverhook.NetServerHandlerProxy.a(NetServerHandlerProxy.java:83) at net.minecraft.server.NetworkListenThread.a(NetworkListenThread.java:78) at net.minecraft.server.MinecraftServer.w(MinecraftServer.java:551) at net.minecraft.server.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:449) at net.minecraft.server.ThreadServerApplication.run(SourceFile:492) Caused by: java.lang.NullPointerException at org.bukkit.craftbukkit.inventory.CraftInventory.setContents(CraftInventory.java:59) at uk.org.whoami.authme.listener.AuthMePlayerListener.onPlayerQuit(AuthMePlayerListener.java:489) at sun.reflect.GeneratedMethodAccessor333.invoke(Unknown Source) at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:25) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:597) at org.bukkit.plugin.java.JavaPluginLoader$1.execute(JavaPluginLoader.java:301) ... 12 more Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxiiking Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zaktualizuj AuthMe. Wygląda na to, że AuthMe nie przepuszcza tego, że ktos wychodzil jebać psy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrox6 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Spróbuj użyć tego AuthMe : http://www.mpcforum.pl/topic/606264-dlplugin125-authme-po-polsku/ Jeżeli pomogłem Daj Like :P Pomogłem? Like? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joony91 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Backup ;/ Macie jakieś pomysły? Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrox6 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Od nowa wggraj Pomogłem? Like? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joony91 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 To nic nie daje mam wersje 1.2.5. Wgrywałem kilka razy. Wrzuciłem nawet xAuth czy coś i to mało było. Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster889 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 AuthMe nie jest zbyt dobrym pluginem bo można sie rejstrowac 1 raz. Lepszym pluginem na logowanie jest xAuth. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joony91 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 nieeee ja ustawiłem na 3 konta na 1 ip i można mieć 3 konta na 1 komp Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempes1298 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 tutaj masz pliki serwerowe sprawdz czy będą dobre http://www.mpcforum.pl/topic/610278-dl-pliki-serwerowe-by-kempes1298-125/#entry4385880 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joony91 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Jest to samo. Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxiiking Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Sprobuj zmienić AuthMe na xAuth, jeśli nie chcesz wypisz pluginy. jebać psy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joony91 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Robiłem tak i jest to samo. Authme mi działa całkowicie dobrze tylko w konsoli mi się to wyświetla. Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanZagłady Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 AuthMe nie jest zbyt dobrym pluginem bo można sie rejstrowac 1 raz. Lepszym pluginem na logowanie jest xAuth. A idź pan w chuj... Wypowiada się bez znajomosci opcji konfigurowania pluginu AuthMe <facepalm> @ TOPIC Wgrałem ci czysty AuthMe, który sam pobrałem . Jedyna wada to po angielsku, ale wystarczy przetlumaczyc plik z folderu authme w Notepad++. Jedynie musiałbyś config poprawic i podmienic auths.db . Ten plugin swietnie pracuje bez problemu na moim serwerze 1.2.5 . Tutaj paczka: (folder+plugin.jar) http://www9.zippyshare.com/v/6101870/file.html Skan: https://www.virustotal.com/url/eba3b1f4f4c97e9007030c4ffcaf972aedf97e75694828b21ab698ab2c475118/analysis/1335309077/"]https://www.virustotal.com/url/eba3b1f4f4c97e9007030c4ffcaf972aedf97e75694828b21ab698ab2c475118/analysis/1335309077/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster889 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 A myslelem ze na 3 lepiej ale jak wolisz miec na 1 to pewnie zeby sie nierejstrowali 3 bo wtedy moga miec 3 dzialki itp. Ale jak jest kilka kompow na 1 ip. tp glupio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBudyNx Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Reinstal Plugina bo wersja nie ta . Oraz reinstal mapy pomoże Creeper_Tom oszust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joony91 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 co ma mapa do pluginu? przecież AuthMe nic nie dodaje do mapy ani nie zmienia nie ma szans żeby to coś zmieniło @EDIT: z czystym AuthMe jest to samo Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempes1298 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 tutaj masz http://www.mpcforum.pl/topic/610278-dl-pliki-serwerowe-by-kempes1298-125/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joony91 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 kempes1298 Daj sobie spokój jak masz tak pomagać to lepiej nie pisz nic. A nie spamujesz swoją paczką pluginów. Teraz jeszcze TreeAssist. To chyba bukkit a nie plugin. Podmienię bukkita. [sEVERE] Could not pass event BlockBreakEvent to TreeAssist org.bukkit.event.EventException at org.bukkit.plugin.java.JavaPluginLoader$1.execute(JavaPluginLoader.java:303) at org.bukkit.plugin.RegisteredListener.callEvent(RegisteredListener.java:62) at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.callEvent(SimplePluginManager.java:459) at net.minecraft.server.ItemInWorldManager.breakBlock(ItemInWorldManager.java:220) at net.minecraft.server.ItemInWorldManager.a(ItemInWorldManager.java:175) at net.minecraft.server.NetServerHandler.a(NetServerHandler.java:540) at net.minecraft.serverhook.NetServerHandlerProxy.a(NetServerHandlerProxy.java:114) at net.minecraft.server.Packet14BlockDig.handle(SourceFile:43) at net.minecraft.server.NetworkManager.b(NetworkManager.java:229) at net.minecraft.server.NetServerHandler.a(NetServerHandler.java:113) at net.minecraft.serverhook.NetServerHandlerProxy.a(NetServerHandlerProxy.java:83) at net.minecraft.server.NetworkListenThread.a(NetworkListenThread.java:78) at net.minecraft.server.MinecraftServer.w(MinecraftServer.java:551) at net.minecraft.server.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:449) at net.minecraft.server.ThreadServerApplication.run(SourceFile:492) Caused by: java.lang.NullPointerException at me.itsatacoshop247.TreeAssist.TreeAssistBlockListener.onBlockBreak(TreeAssistBlockListener.java:235) at sun.reflect.GeneratedMethodAccessor115.invoke(Unknown Source) at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:25) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:597) at org.bukkit.plugin.java.JavaPluginLoader$1.execute(JavaPluginLoader.java:301) ... 14 more Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.