adriann72 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Witam mam problem z dedykowanym serwerem css.Problem polega na tym że nikt nie może wbić na niego oprócz mnie POMOCY !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweu. Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Musisz zrobic przez hamachi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwinguś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Dedykowanym? Hostujesz gdzieś czy Ty sam? Masz zapewne wewnętrzne IP. Spróbuj przez Hamachi, tak jak napisał Paweł. DajGrzdyla - s.56 Diumar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriann72 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Próbowałem i nic tak samo jest Hostuje Sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweu. Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 A inni podłączyli się pod twoją sieć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriann72 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 w tym problem że inni nie mogą się podłączyć a ma ktoś może plik SRCDS.exe bo go przypadkiem usunąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweu. Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 jak nie masz tego pliku to zreinstaluj cs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriann72 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 pliku nie mam w folderze SRCDS.bo tak to jest Quick Server i na żadnym nie chce działać nawet przez Hamachi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweu. Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zrob tak. Sciagnij steam tam masz ds w narzedziach. Jest to za darmo, tylko konto musisz miec. Wgrasz sobie te amxx itp. I wszystko bedzie działac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.