rubenTV Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Siema tak jak w temacie mam problem z mysql mam pliki by taki niesmiały mam porty takie jak ma napisane w temacie ale port 80 na strone i 3306 na mysql świeci się na czerwono niemoge się połączyć z file zillą i navicatem więc co zrobić pomocy Pomogłem Daj Like +www.mpcforum.pl/user/rubenTV plusikujemy za dobry koment Sygnatura BY Me :DD Odnośnik do komentarza
Terenzo. Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Wejdź w Menedżer zadań -> Usługi potem znajdź i zaznacz na tej liście apache i mysql i kliknij ppm potem wybierz "Zatrzymaj usługę" Liczę na trzy setnego lajka Odnośnik do komentarza
rubenTV Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zrobiłem ale pisze odmowa dostępu ? Pomogłem Daj Like +www.mpcforum.pl/user/rubenTV plusikujemy za dobry koment Sygnatura BY Me :DD Odnośnik do komentarza
Kronogs Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Może poprostu źle się łączysz poprostu W navicat : Pierwsze : Wpisz obojętnie co np. MpcforumMT2 Drugie : IP z hamachi z końcówką 100. Reszte zostaw tak jak jest , tylko zmień password na swoje . A zamiast File Zilli polecam WinSCP Pierwsze : Ip z hamachi z końcówką 100 Drugie (Login , normalny) : root Trzecie hasło : (Hasło te którym logujesz sie w np; Virtual Box) Jeżeli nadal nie łączy może coś źle w sysinstall zrobiłeś. Pozdrawiam. KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.