kula21 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Witam. Po patchu dodającym Hecarima w grze League of Legends pojawił się u mnie problem związany ze "skaczącym pingiem" (czasem nawet do 1000), dość częstym ścinaniem się gry i brakiem reakcji paska zdrowia na dole ekranu. Komputer mam raczej dobry, Wiedźmin 2 na wysokich detalach ładnie śmigał, internet mam 30 mb/s więc też nie jest najgorzej, ale cały czas mi coś przeszkadza w grze. Komputer świeżo po formacie a na stronie speedtest.net wyniki mam raczej dobre ale pobieranie mi wyświetla 7 mb, a wysyłanie 3 mb, natomiast ping 23. Szukałem już na googlach, ale żadnej konkretnej odpowiedzi nie znalazłem. Dodam, iż do niedawna nie było żadnego kłopotu, gra śmigała na full detach i nie było nawet najmniejszej ściny, a ping utrzymywał się w granicach 35-60. Proszę o szybką odpowiedź i z góry dziękuję. Sorry za ewentualne błędy. PS: Gram na serwerach zachodnich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kula21 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Znalazłem rozwiązanie. Wstawiam dla innych, którzy mają ten sam problem. http://komputery.spryciarze.pl/zobacz/jak-przyspieszyc-internet-w-windows-7-optymalizacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.