Spluer Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Witam. Jeśli mam plugin factions oraz mam opa to np. jak zrobić żeby graczowi gildie usunąć, albo zobaczyć kto jest założycielem gildi, ile dana gildia ma powera itp? Po 2. Co daje plugin Vault oraz plugin mChatSuite? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrox6 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Tu łap wszystko o Factions : http://www.mpcforum.pl/topic/497574-tutwszystko-co-o-factions/ valut-dodaje Valute na serwer potrzebny do Jobsa (chyba) mChat to plugin do czatu ... Dodaje kolory do gry .... Jeżeli pomogłem daj Like proszę :P Pomogłem? Like? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spluer Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Co do factions to nie pomogłeś. :P Pytałem się o komendy w factions dla admina, czyli OP'a na serwerze, headadmina czy jak tam wolisz, a nie założyciela gildi czy też zwykłego gracza.. \ Po 2 nie pytałem się o plugin nChat tylko mChatSuite Tylko z Vaulte pomogłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spluer Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spluer Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 f5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.