r3ddius Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Siemka, mam taki problem. Otóż mam ściągnięty injector oraz hacka, wszystko spakowane do folderu jednego, pod jedną nazwą. Włączam injector, i każe mi on włączyc warrocka, lecz gdy włączam warrocka to hack nie działa... Pomoże ktoś? Zbieram + Moderatorze, zdejmij troszkę ostrzeżenia, wtedy nie wiedziałem co piszę... Odnośnik do komentarza
Unlike Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 A można wiedzieć jakiego hacka włączasz ? // spróbuj tego http://www.mpcforum.pl/topic/610983-undetected-aeroman-vip-hook-espzombiemoonwalkplayer-chamsvehicle-chamswallhack/ Odnośnik do komentarza
r3ddius Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 SiroSix v15.5 Nie wiem o co be, może injector? Ale injectora zmieniale juz wiele razy... ;/ Zbieram + Moderatorze, zdejmij troszkę ostrzeżenia, wtedy nie wiedziałem co piszę... Odnośnik do komentarza
kocopolek1234 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 ej słuchaj to też zależy od windows jak masz 7 to uruchamiaj jako administrator ... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.