Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Quick scope

eee666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam do was sprawę dotyczącą quick scopów / fast zoomów .

Otóż jaką sniperką najlepiej je wykonywać , jakie dodatki do broni oraz atuty i jeszcze jedno robienie quick scopów w cod'dzie wygląda tak jak w counter strike 1.6??? ( PPM a następnie LPM ? )

PS moze macie jakieś tutoriale ?

Z góry dzięki :)

Opublikowano

MSR variable z powiekszonym magazynkiem albo L118A z tym samym. szybkie przeladowywanie szybkie lappki martwa cisza/celowanie. tactical knife i 2 stuny. jak grasz na xboxie to w dashboardzie ustaw sobie auto celowanie i centrowanie. QS robisz lekko przyblizajac lunete i strzelajac :)

ARKADOS1.png

Opublikowano

MSR variable z powiekszonym magazynkiem albo L118A z tym samym. szybkie przeladowywanie szybkie lappki martwa cisza/celowanie. tactical knife i 2 stuny. jak grasz na xboxie to w dashboardzie ustaw sobie auto celowanie i centrowanie. QS robisz lekko przyblizajac lunete i strzelajac :)

A można wiedzieć jak ustawić to auto celowanie i centrowanie? W sumie jak byś mógł krok po kroku.

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Powiem ci szczerze ze do tego trzeba wiele miesiecy pracy sam kiedys probowalem lecz marnie mi to szlo ;>

jakos nie umie tym shitem celowac.

PS Na DMD Duzo tak nie zabijesz bedzie gdzies w srodku tabeli

Na yt masz duzo porandikow co do QS

Opublikowano

jak sie ktos bedzie uczyl na jakims lobby to bedzie ostatni. najlepiej private z kims z hs pogadac na mapce dome. nie koniecznie wiele miesiecy. prawda na yt jest wiele filmow lecz malo polskich a nawet brak.shiftem sie nie celuje na QS tylko LPM. komp a konsola to dwa inne swiaty

ARKADOS1.png

Opublikowano

Moja klasa wyglada tak. MSR,L118A + stabilnosc + zwinne rece + szybkie celowanie + martwa cisza + przenosny radar + noz do rzucania. :P

Opublikowano

jak sie ktos bedzie uczyl na jakims lobby to bedzie ostatni. najlepiej private z kims z hs pogadac na mapce dome. nie koniecznie wiele miesiecy. prawda na yt jest wiele filmow lecz malo polskich a nawet brak.shiftem sie nie celuje na QS tylko LPM. komp a konsola to dwa inne swiaty

Napisale Shitem a nie Shiftem ;>

Ja na konsoli gram juz 2 miesiace praktycznie co 2 dni po 1 godzince i nadal nie umie celowac dobrze chociaz szybkosc mam na 5 ;>

Wiec trzeba no lajfic zby ogarnac QS na konsoli.

Opublikowano

z PC na konsole ciezko przejsc chyba ze na pc ciupalo sie na padzie. Ogarniecie to tylko kwestia czasu I przyzwyczajenia :) ja tam na xboxie mieszcze sie w normach europejskich.

ARKADOS1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...