seba123890 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Witam. Otóż mam problem z włączeniem EliteDekaron, gdyż jak załaduję mi się gra, odrazu po 100.0% jest czarny ekran i EliteDekaron się wyłącza Niewiem o co chodzi, proszę o szybką odpowiedź. Będe bardzo wdzięczny. Dziękuję Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beliaar12 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Spełniasz wymagania gry? Jaki masz windows? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba123890 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Vista niestety Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueFaith Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Hmm jest kilka możliwości: -źle zmodyfikowany client (jeśli w ogóle go modyfikowałeś) -nie pobrało się w 100% (czasem zostaje pare MB i się anuluje, wtedy są bugi) -nie masz najnowszego DX lub NET Framework -to przez VIste (uruchom ze zgodnością na XP) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba123890 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 A jak "zmodyfikować" clienta?? DX mam najnowszego, wątpie że to przez viste, pobrało się w 100% seryjnie Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueFaith Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Chodziło mi raczej o to że źle zmodyfikowałeś clienta robiąc jakiegoś cheata, ale mogę wywnioskować że nic takiego nie robiłeś. Pobierz najnowszego NET Frameworka i Microsoft C++ 2010 Redistributable Package. Dodatkowo uruchom w trybie zgodności XP lub 2000. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba123890 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Hmm.. Ok mogę to ściągnąć ale jak uruchomić ze zgodnością XP lub 2000?? Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueFaith Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Wchodzisz w folder EliteDekarona i po kolei: launcher.exe - właść. - zgodność i tam ustawiasz folder bin - dekaron.exe - właść - zgodność i tam ustawiasz skrót na pulpicie (lub to czym odpalasz) - właść - zgodność - i tam ustawiasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.