Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno Komórki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Chce sie was poradzic jaki telefon sobie kupic. Mam na oku LG KP500 (COOKIE) ale nie wiem czy jest on odpowiedni dla mnie. Wiele osob mowi ze jest dobry a inni ze badziewny. Powiedzcie co o tym myslicie a jesli nie to podajcie swoje typy

wymagania:

-do 500 zł

-obsługa kart pamięci do 8 GB

-USB

-nie koniecznie ekran dotykowy

-fajny wyglad

-aparat min. 2 mpix , wideo

-ma to byc telefon muzyczny :D

-i zeby sie nie popsuł po 2 dniach

-i zeby mial te wszystkie bajery :P

Propozycje podawajcie ofertami na allegro

Bless

Opublikowano

szkoda że tak mało chcesz wydać na fona - nie napisałeś czy chcesz nowego czy używanego - ja już przerobiłem kilka telefonów - nie na widzę lg ostatni jaki miałem to to u990 - dla mnie porażka, nokia N95 hmmm nie wypowiem się ale dodam że z serii N jak na razie tylko N80 był udanym fonem - mam jeszcze na użyciu nokie 8800 - zajebisty fon, bardzo trwały, szafirowe szkiełko ale to nie telefon muzyczny i nie zabawka w stylu sony ericsson chociaż te ostatnie są nawet fajne i maja kupę funkcji - ale jest jeden telefon który mnie ostatnio bardzo miło zaskoczył - Nokia n97 - katuje ja od miesiąca i jak na razie jestem zafascynowany tym fonem - co ci doradzić - hmm chyba do 500 zł kupiłbym sony ericsson-a co do modelu ci nie doradzę

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano
Siema. Chce sie was poradzic jaki telefon sobie kupic. Mam na oku LG KP500 (COOKIE) ale nie wiem czy jest on odpowiedni dla mnie. Wiele osob mowi ze jest dobry a inni ze badziewny. Powiedzcie co o tym myslicie a jesli nie to podajcie swoje typy

wymagania:

-do 500 zł

-obsługa kart pamięci do 8 GB

-USB

-nie koniecznie ekran dotykowy

-fajny wyglad

-aparat min. 2 mpix , wideo

-ma to byc telefon muzyczny :D

-i zeby sie nie popsuł po 2 dniach

-i zeby mial te wszystkie bajery :P

Propozycje podawajcie ofertami na allegro

Bless

wymagania telefonu podałeś za znacznie więcej, proponuje używanego w580i lub w850i (sam mam, zmodowama akustyka i tel napierdala jak radio)

2006-2010

Opublikowano
wydaje mi sie ze K850i nie ma ekranu dotykowego :P ale nawet zacny telefonik :P czekam na dalsze propozycje :P

Ma PANEL dotykowy u dołu ekranu odpowiadający trzem klawiszom. Telefon świetny, ale właśnie przez ten panel jest (jak dla mnie) b. wkurzający ;x