Skocz do zawartości

[X360][Pytanie]Chinche, 720p etc.

GramNaMacu

Rekomendowane odpowiedzi

Siemanko. Chciałbym sobie zakupić xbox 360 slim.

Tylko mam pare pytań:

1. Czy podłącze go do karty TV PxTV1200 poprzec chinche?? Tak jak np. ps2. Oczywiście mam na myśli oryginalny kabel, bo wiem, że na pewno można taki kabel dokupić.

2. Ile zajmuje standarodwa gra na dysku twardym, przeniesiona z płytki? Np. Red Dead: Redemption.

3. Czy osiągne jakość HD ready podpinając klocka przez chinche?

4. Słyszałem ostatnio o tym, że microsoft chce wprowadzić coś takiego, że jeśli ktoś kupi gre, to tylko na 1 xboxie będzie ona w HD a na innych ma być już w gorszej jakości. Ma to ponoć zapobiegać sprzedawaniu używek.

5. Czy opłaca się kupować xboxa, jeśli ma się tylko monitor 22 cale? Bo w sumie nie wiem. Mam dość słaby komp, którego nie opłaca się modernizować, a nowy kosztuje 2000zł+ tak więc wpadłem na pomysł xboxa, bo można go kupić za ok. 700 zł bez dysku, kinecta (na kinect mam za mały pokój. Tak sądzę, przynajmniej.) i gier, które moge pożyczyć od kumpli.

Na component i HDMI bedziesz mial tylko 720p (a nawet 1080p/i). Na zwyklym composite bedziesz mial 480p. Na tej karcie nie ma szans na HD bo zwyczajnie tego nie obsluguje. Jak nie przeszkadza ci maly ekran to mozesz sobie oczywiscie grac na monitorze 22".

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [X360][Pytanie]Chinche, 720p etc.   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...