Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Dobra, tania postać na początek

Glazze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przenoszę do odpowiedniego działu

podaj wzór 1h

Nie rozumiem po co wzorem mam uzupełnić jak to w tym temacie jest niepotrzebne.

Chce się dowiedzieć jakie postacie są dobre i w miarę tanie i wzór nie jest potrzebny, bo moge grać magiem, łucznikiem albo wojownikiem ale zależy mi na tym aby ta postać była dobra.

A co myślicie o Annie?

Opublikowano

Annie jest dobra ale trzeba ogarniać combo. Ale DMG potem ma wręcz zajebiste

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Nie rozumiem po co wzorem mam uzupełnić jak to w tym temacie jest niepotrzebne.

Chce się dowiedzieć jakie postacie są dobre i w miarę tanie i wzór nie jest potrzebny, bo moge grać magiem, łucznikiem albo wojownikiem ale zależy mi na tym aby ta postać była dobra.

Potrzebujesz wzoru, zapraszam do lektury:

http://www.mpcforum.pl/topic/553324-regulamin-subforum-wybieranie-championow/

http://www.mpcforum.pl/topic/553416-generator-tematow-z-pytaniem-o-championa/

pytasz się jaka postać jest dobra na początek, czyli pytasz się jaka jest postać dobra do kupna

Jaką postać polecacie na początek ?

Jak dla mnie to zdanie jest jednoznaczne, "jaką postać polecacie".

Opublikowano

Polecam Yi lub Ashe. Ogólnie to na początek nie polecam melee, ranged 100% lepszy na sam początek.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Asia bedziesz na poczatku kazdego kontrolowal.Slow+dmg+stun i mysle, ze koles bedzie gryzl piach.

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

• 1 rok później...
Opublikowano

Jakos nikt nie poleca garena, ale jak dla mnie jest mocna postacia na poczatek. Chyba jest to najlatwiejsza postac na poczatkowe lv. Nawet jesli jeszcze nie umiesz dobrze grac to i tak prawie nikt cie nie zabije. Wystarczy ze odpowiedznio build bedziesz budowac. Garena robisz full def + hp, mozesz kupic z 1 item ktory daje ci hp+ dmg. Ja tak grajac na poczatkowych lv wyrobilem staty 40/0 Jest on latwa postacia do ogarniecia, jest ciezka do zabicia, nie posiada many. Wystarczy ze wbiegniesz w przeciwnika i bedziesz go bil skilami i normalnie i jak nie bedzie mial hp to dobijasz swoim ultem. Tamte postacie co oni polecaja bedzie ci ciezej ogarnac wedlog mnie bo sa latwe do zabicia i prawdopodobnie bedziesz ciagle ginal.

Opublikowano

Kupuj Master YI / Możesz go budować pod ap i ad . I ten i ten build jest dobry . I jest tanią postacią.

95960480783902571221.jpg

Opublikowano

Nie wiem ile masz tam kasy lecz polecałbym uzbierać Ci na Lux. Łatwa do ogarnięcia , fajne combo i ulti które wymiata w TF jak i w 1 vs 1 .

Opublikowano

Początkowa postać hmm ;

za 450 ;

- Master Yi w AP

- Warwick

za 1350 ;

- Sion (chamski life steal z R )

- Tryndamere

za 3150;

- Lux

- Olaf

za 4800 ;

- Lee Sin

- Yorick

za 6300 ;

- Kha'Zix

- Rengar

Opublikowano

Wdłg. mnie to najlepsza na początek bedzie Master Yi lub Nunu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...