!ToJA! Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Witam chce se kupić nawy telefon ale nie wiem jaki wybrać mam swoich faworytów ale możecie mi tez podesłać jakies fajne fony musi mieć: -dotykowy ekran -klawiatura querty -dotykowy ekran i klawiatura querty razem -do 500zł jesli nie macie fajnych fonów to napiszcie jaki lepszy czy LG czy Sony Odnośnik do komentarza
StudzeKisiel Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Wybrałbym SE. Ma lepszy apart+ WiFi którego nie ma LG. Odnośnik do komentarza
Gość daronian Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Dwie najlepsze marki to Nokia i Sony Ericsson... nie psują się, są wytrzymałe i dobre. W tym przypadku również wygrywa SE - ogółem, lepsze parametry i możliwości. =) Odnośnik do komentarza
Renovi Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Samsung Wave 533 : . . . . . . . . .,'´`. ,'``;. . . . . . . . . .,`. . .`—–'... . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_'). . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.)). . . . . .l. . . . . ;. . . /__. . . . . /. . . . . /__. . . . .). . . . . '-.. . . . . . .). . . . . . .' - .. .....-` Odnośnik do komentarza
dawid9 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 polecam ci wziąść albo SE WT19I albo Xperie Pro mini obie mają te same parametry tylko , że Pro mini jest droższy i ma klawiature qwerty W WT19I Max. czas rozmów :2G: 855 min. (14,3 h)3G: 402 min. (6,7 h) Max. czas czuwania :2G: 600 h. (25,0 dni)3G: 850 h. (35,4 dni) a w xperia mini pro Max. czas rozmów :2G: 340 min. (5,7 h)3G: 325 min. (5,4 h) Max. czas czuwania :2G: 331 h. (13,8 dni)3G: 340 h. (14,2 dni) Odnośnik do komentarza
ggkosa97 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Sonyy zawsze lepszy ;|) 奧林匹亞是最好的 CzopHoop | Olimpijczyk Odnośnik do komentarza
TwisT™ Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Tak jak @UP weź Sony:D by Regman Odnośnik do komentarza
Havaii Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Sony Ericsson Xperia mini pro @Edit 250Postów !! By b4rt4z Odnośnik do komentarza
Skorpion. Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Sony, bardziej wytrzymalszy od LG. A i więcej aplikacji wchodzi. by kml14 Cytat I fight for peace, that's what I'm up here for. - Patrick ,,PJ" James Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.