Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Piosenka z przerwy meczu.

Shiniox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, ogladam mecz na necie, Barca - Real. Nie wiem z jakiego kanalu jest transmisja, ale na przerwie w meczu była jakaś piosenka o barcelonie i realu.

Nie wiem kto to śpiewał, jest to wgl w necie ?

Kawałek piosenki brzmiał tak : wiwa barca niezwyciezona duma katalonia nikt nas nie pokona

Coś mówił komentator że była to piosenka z Magii footboolu, ale nie mogę znalesc w necie.

Znacie to ? Dajcie linka :D

Dam limit lików :D

Opublikowano

To jest piosenka Libera ale jak popatrzyłem na inne fora to ludzie szukaja ale nie znaleźli jeszcze :)

Mam nadzieję że choć trochę pomogłem ;)

do6qfp.jpg

Opublikowano

Jeju.. To niech ktoś znajdzie szybko, chyba temu komuś pomnik postawie :D

Piosenka jest zajebista, po jej usłyszeniu odrazu było mi lepiej pomimo tego że Barca przegrywała : /

Ja też patrzylem na wszystkich forach i nie znalazłem jeszcze.

No ale trudno, myśle że niedługo ktoś poda link do niej.

Opublikowano

No właśnie troche lipa, skąd oni mieli całą piosenke ? :D

Da się jakoś odtworzyć ten mecz kawałek po kawałku żeby można było zapisac na dysk ? Wtedy bezproblemowo by wyciął. Ale na pewno gdzies na jakichś aplikacjach będzie można zobaczyć powtórkę, coś takiego jak ippla czy coś. Dałoby rade coś takiego zrobić ?

Opublikowano

No właśnie troche lipa, skąd oni mieli całą piosenke ? :D

Da się jakoś odtworzyć ten mecz kawałek po kawałku żeby można było zapisac na dysk ? Wtedy bezproblemowo by wyciął. Ale na pewno gdzies na jakichś aplikacjach będzie można zobaczyć powtórkę, coś takiego jak ippla czy coś. Dałoby rade coś takiego zrobić ?

Pełną nutę mieli od Libera bo pewnie sam im to wysłał aby się zareklamować :P

Na pewno jutro w necie tą piosenkę znajdziesz mogę się o to założyć :D

do6qfp.jpg

Opublikowano

No jak nie znajdę to na serio poszukam gdzieś w chińskich archiwach tego meczu i wytnę piosenkę :D

No i reklama mu sie udała :D 3/4 widzów pyta o tą piosenkę w necie.

Opublikowano

No teraz w chuy ludzi siedzi i tego szuka a ja na jego fb biłem i od razu znalazłem :P

A tak poza tym mało słowny jesteś.

"Dam limit lików" - Jakoś tego nie widzę :P

do6qfp.jpg

Opublikowano

Bo to co mi wysłałeś to była jakaś nagrywka, 40 sec i nie było to ani w 10% podobne do tego czego szukałem :D

Ale na szczęście już znalazlem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...