speedkills Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Siemka, mam własny serwer(dedyk). Koleś o randze Gracz ma jakiegoś czita czy coś bo lata. Nie ma żadnego permissions. Lata normalnie, tak jak admin. Nie wiem czy jest plugin aby to zablokowac. Proszę o pomoc Pomogłem?? Daj ++++ "Lubię To" Masz Pytanie? Pisz PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S0NikX Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Jest Fly Hack.. są mody do tego po prostu... nie znam się zbytnio na permissions itp. ale chyba trzeba latanie jakoś zablokować wiem ,że to da się zablokowac jakoś ,bo mój znajomy takie zabezpieczenia miał.. gdy się zaczęło latać wyrzucało z serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxiiking Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Wgraj plugin NoCheatplus. jebać psy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystianq12 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 otworz plik serwer propeties i edytuj allow fight allow-flight=false jeżeli pomogło prosze o like na filmik lub suba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coalaa Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Wgraj plugin NoCheatplus. Potwierdzam ze plugin NoCheatPlus oprocz tego ze blokuje wiele modow to jeszcze blokuje Xray i naprawde wiele. Serwer bez tego pluga jest slabo zabezpieczony. Tylko wrzucic do pluginow i wystartowac serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.