Eryk. Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 hej. mam do Was pytanie, jak łatwo zrobić hosting internetowy? gdy mam już wykupiony hosting i domene i co teraz? szukalem i znalazlem taki skrypt: http://blog.klocus.pl/2011/12/jul.html jest tam wszystko co mi trzeba tylko nie wiem jak tego użyć? czy ten sam skrypt wystarczy ? i jak go użyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlochen Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 wrzucasz na ftp i instalujesz, konfigurujesz i gotwe Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk. Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 mogl bys mi dokladnie powiedziec jak to zrobic? bo wiesz szczerze mowiac nie bardzo wiem jak to krok po kroku zrobic gdyz ze strona nigdy sie nie bawilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinamicom Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Pobierasz program do ftp np. filezilla Łączysz się ze swoim hostingiem, i wrzucasz skrypt hostingu <?php $kobieta = 'zmienną jest'; ?> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkman784 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 A to jeszcze zależy czy ma to wbudowany silnik, czy nie, jak tak to zazwyczaj jest to tak: 1.- Pobierasz "FileZilla" 2.- łączysz się ze swoją hostem poprzez w/w program 3.- wrzucasz tam owe pliki 4.- Patrzysz czy jest w tych plikach folder typu "install" jeżeli tak to super 5.- Wpisujesz adres strony www.twojastrona.pl/install (oczywiście nie wpisujesz"twojastrona" tylko nazwę twojej stronki i jej odpowiednie rozszerzenie: .eu .com .pl itp) 6.- Instalujesz to coś poprzez wyświetlane instrukcje itp. @downZapomniałem dopisać i edytowałem Sorki za **ujowy tuteczek :PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paradisia Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 A to jeszcze zależy czy ma to wbudowany silnik, czy nie, jak tak to zazwyczaj jest to tak: 1.- Pobierasz "FileZilla" 2.- łączysz się ze swoją stronką poprzez w/w program 3.- Patrzysz czy jest w tych plikach folder typu "install" jeżeli tak to super 4.- Wpisujesz adres strony www.twojastrona.pl/install (oczywiście nie wpisujesz"twojastrona" tylko nazwę twojej stronki i jej odpowiednie rozszerzenie: .eu .com .pl itp) 5.- Instalujesz to coś poprzez wyświetlane instrukcje itp. Łączysz się z hostingiem, a nie ze ,,stronką" to po pierwsze. Aby mieć tam folder install to najpierw musisz wrzucić jakieś pliki człowieku Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeamForce Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Polecam jako skrypt hostingu Kleeja Do pobrania + język PL http://www.cmsszablony.pl/pobierz-skrypt-hosting-plikow-vt20728.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xskiller Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Tu się o co dokładnie rozchodzi? Bo istnieje dużo rodzaji hostingów od zdjęć po pliki aż hosting gier czy też www. Bo napewno przy twojej wiedzy nie będziesz w stanie prowadzić takowego hostingu... Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.