TrakerPL Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Witam. Gdy włączam grę wyskakuje mi normalnie launcher, jak daje GRAJ to nic się nie dzieje i w tym problem. Mam net framework 4.0. By Maxiu ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malwinos Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 A Direct? Sterowniki grafy ? Windows? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrakerPL Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Raczej nie potrzebne bo godzine temu działało By Maxiu ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniut Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Miałem tak samo: http://www.mpcforum.pl/topic/613338-tut-klikasz-graj-i-nic-sienie-dzieje-naprawimy-to/ / GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 / | MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio897 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 reinstal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.