Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Postać Tiveria

ObiOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w nazwie tego tematu. Chciałbym abyście mi powiedzieli jaką postacią grać na serwerze Tiveria.

Zastanawiam się nad wyborem Wojownik Body, a Sura WP.

Proszę o wypowiedzi :)

PS. Chodzi mi o to, żeby dobrze i szybko expić itd :)

Opublikowano

Wojo body świetny do expa gdy ma dobre eq - Sura wp dobra do expa nawet przy średnim eq więc już wiesz . :)

A jeżeli chodzi o pvp musisz mieć super bony i eq żeby wojo body pokonać inaczej zawsze leżysz .

ps. surką wbiłem 97 i to całkiem szybko wojownikiem gram tyle co surką i mam 82 ... ;/

Opublikowano

Jeżeli chcesz mieć rezerwy podczas expienia tzn. nie musisz używać potów i bijesz sporo to zagraj Surą WP, gra się Nią nawet fajnie, spokojnie zrobisz DT czy ubijesz Metiny.

Opublikowano

Sura WP lepszy możesz praktycznie expić do 80lvl bez BUFFA.Gdy wbijesz 55lvl+ i buffek to też z palcem w nosie DT zrobisz (jeśli jesteś po pamiątkach).No a Body to raczej kosa do pvp grałem tam Bodym wbiłem 75lvl i przerzut zrobiłem na WP i kosa była niedość że w pvp to i w expie.

Nie czaruj.

Opublikowano

Wszyscy chwalicie tego wpka do expa-fakt jest niezly.

Ale body po biologu 100 z zalem z konia bierze o wiele wiecej niz najlepszy wp.

Nawet jesli zaczynasz grac to lepiej graj bodziakiem.

26495931301941812087.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...