ObiOne Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Tak jak w nazwie tego tematu. Chciałbym abyście mi powiedzieli jaką postacią grać na serwerze Tiveria. Zastanawiam się nad wyborem Wojownik Body, a Sura WP. Proszę o wypowiedzi PS. Chodzi mi o to, żeby dobrze i szybko expić itd Odnośnik do komentarza
NoWoKE3 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 sura wp dobiłem 89 lvl i postanowiłem powrócić na starego PLa Odnośnik do komentarza
ObiOne Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Czyli mam wybrać surę WP ? Odnośnik do komentarza
Silver™ Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 wp jest dobry jeżeli chodzi o expa to na tiverii kosa w WW nim graj będziesz zawsze brany do PT Dłuższej grafiki się nie dało? Odnośnik do komentarza
m3ntos99 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Wojo body świetny do expa gdy ma dobre eq - Sura wp dobra do expa nawet przy średnim eq więc już wiesz . A jeżeli chodzi o pvp musisz mieć super bony i eq żeby wojo body pokonać inaczej zawsze leżysz . ps. surką wbiłem 97 i to całkiem szybko wojownikiem gram tyle co surką i mam 82 ... ;/ Odnośnik do komentarza
Gamus Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Jeżeli chcesz mieć rezerwy podczas expienia tzn. nie musisz używać potów i bijesz sporo to zagraj Surą WP, gra się Nią nawet fajnie, spokojnie zrobisz DT czy ubijesz Metiny. Odnośnik do komentarza
WirujacySmok Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Graj surom WP bo to najlepsza postać do expa, ale nie zbyt dobra do pvp :P Jeśli chciałbyś być jeszcze lepszy w PVP to graj bodym Odnośnik do komentarza
metinowiec189 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Sura WP lepszy możesz praktycznie expić do 80lvl bez BUFFA.Gdy wbijesz 55lvl+ i buffek to też z palcem w nosie DT zrobisz (jeśli jesteś po pamiątkach).No a Body to raczej kosa do pvp grałem tam Bodym wbiłem 75lvl i przerzut zrobiłem na WP i kosa była niedość że w pvp to i w expie. Nie czaruj. Odnośnik do komentarza
xDD2001 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Wszyscy chwalicie tego wpka do expa-fakt jest niezly. Ale body po biologu 100 z zalem z konia bierze o wiele wiecej niz najlepszy wp. Nawet jesli zaczynasz grac to lepiej graj bodziakiem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.