x_x_Sniper_x_x Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Witam szperając w Warrocku znalazłem kilka nowych grafik. Proszę o ocenianie i komentowanie. Najprawdopodobniej zostaną one niedługo wprowadzone, gdyż ostatnio szukając nowych grafik (jakiś czas temu) Zauważyłem red famasa gold eagla i parę innych a miesiąc później zostały one wprowadzone Jeśli się spodobało i uważasz to za pomocne Like It! https://soundcloud.com/jendrusinsky/sets/trip Odnośnik do komentarza
gruzjer Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 2 ss xm8 navy camo w medyczce ? ciekawe ss, ode mnie like Odnośnik do komentarza
OkeanoS Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 widziałem juz te tary n a warrocku ale nie inter. OkeanoS Odnośnik do komentarza
Golden™ Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 A ja gdzieś czytałem o tych double AK . No było by fajnie gdyby coś dodali. Odnośnik do komentarza
BigSevennnnn Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 to jest weapon binder omg ... trudno sie domyslec? @edit a doubel ak sa na koreanie;d Odnośnik do komentarza
matthew1995 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 szkoda,że to weapon binder ponieważ to widać bo masz te wszystkie bronie dla assaulta na medyku i jeszcze 8 slot Odnośnik do komentarza
xPonury Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 1 SCR widziałem i miałem w Warrock korean (mega odrzut) 2 SCR jest w lucky shoot za g1 ... <_< 3 i 5 SCR ta broń jest W WarRock taiwan za cash 4 SCR Było w kuponach niedawno oraz w Wr korean dostaje się je za przejscie mapy zombii (time atack) Czyli nic takiego nie odkryłeś Ciekawe co by było gdyby uzyć bindera w koreanie :P MAL Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć. Odnośnik do komentarza
iLoveLive Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Lol ! Cudownie wygląda ten tar ! złoty i red marzenia ;( .I to na medicu !? Like it ! Znajdziecie mnie pod innym nickiem Odnośnik do komentarza
x_x_Sniper_x_x Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 UP: Nie ja po prostu używałem Weapon Bindera, żeby znaleźć nowe bronie i na to się napotkałem. https://soundcloud.com/jendrusinsky/sets/trip Odnośnik do komentarza
_Shadow_ Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Ameryki nie odkryłeś Ale widzę że dużo osób o tym nie wiedziało zatem zostawiam like Odnośnik do komentarza
Unlike Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Dokładnie weapon binder Ale ss fajnie wyszły ;p Odnośnik do komentarza
wilczekiller Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 A wiecie co... ostatnio grzebałem w plikach SOUND w WarRock i był dźwięk broni chyba Double Veresk... nie wiem jak tam dokłądnie się nazywa... ale możliwe że wprowadza... czasy NEXONA ( sound Famas tez jest ) Odnośnik do komentarza
x_x_Sniper_x_x Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 UP: Double veresk ma identyczny dźwięk jak pojedynczy. Więc ameryki nie odkryłeś. Sound famas jest, bo skąd miałby indziej być? https://soundcloud.com/jendrusinsky/sets/trip Odnośnik do komentarza
OkeanoS Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Te same SS były kiedyś już na forum. OkeanoS Odnośnik do komentarza
x_x_Sniper_x_x Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Nie nie było, robiłem je osobiście? Może Ci się pokiełbasiło bo robiłem taki sam temat, ale z innymi broniami, których jeszcze nie wprowadzono. https://soundcloud.com/jendrusinsky/sets/trip Odnośnik do komentarza
wilczekiller Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 UP: Double veresk ma identyczny dźwięk jak pojedynczy. Więc ameryki nie odkryłeś. Sound famas jest, bo skąd miałby indziej być? Chodzi mi o to że na IS i na MP nie ma już Famasa ! Jakby mieli usunąć go na zawsze... ! To by usuneli SOUND famasa i think... ! @down. : O tym nie pomyślałem...a poza tym ja sobie na nabijam postów akurat jak ty... mam mniej postów napisanych od cb. ale dłużej siedzę online... więc zamknij się i pomagaj na tym forum a nie... pierwszy raz twój nick widzę... Morda w kubeł...cwaniaczku ! 2@Down : Właśnie sobie nabiłeś daremny post... ! Odnośnik do komentarza
OkeanoS Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 @UP Co ty wogóle gadasz. Jak mają usunąć dzwięk famasa jak dużo osób ma retaile... i co mieli by grać bez dzwięku famasa? Zastanów się co piszesz, a nie nabijasz cały czas Posty, w starych tematach ... OkeanoS Odnośnik do komentarza
x_x_Sniper_x_x Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Up ma rację, niestety muszę to przyznać. https://soundcloud.com/jendrusinsky/sets/trip Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.