RaymanGT Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Witam, zaczne od pieczęci. Mam clienta 2012, sf2010 hamachi Jak dodać do serwera pieczęcie: Wojenny dzik [Pieczęć zakładana i ściagana] 480h, bon 20 na potwory. Wilk Cienia [Pieciec zakladana i sciagana] 480h, 10 na kryta Tygrys Cienia [Zakladana i sciagana] 480h, i np 10 na przeszywke Oraz Biały Lew [ zakladana i sciagana] 480h, 20% więcej expa. Chodzi mi jak to dodać? I jeszcze jak dodać takie coś: I tam jest tego więcej, i jak dodać takie coś, i jak wybrać dla tego bonusy? I jak dodać taki pierścień, że jak się na niego kliknie to się założy do eq tam gdzie buty wiatru i exp nie bedzie leciał. 2. Dodałem podgląd eq z któregoś tam tematy, mam dobre game, diff się poprawnie wgrał chyba, mam opcje zbroja ale gdy na nią kliknę to mnie wywala z gry. ;/ Odnośnik do komentarza
Sensei® Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 lepiej by było: biały lew: 20 % expa i 5 siła wilk: 20 % na kryta tygrys cienia: 20 % na przeszywke.. dzik cienia: 20-25 % na potwory nie ma takiego dzialajacego w 100 % tuta na MPC i wątpie ze ktos umie takie cos zrobic.. moze i umia ale sie nie podziela.. ja od miesiaca tego szukam ale dalej nic ;/ //nieregulaminowa sygnatura//BR3ND Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.