DejmanMC Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 NO to tak zaczęło się od tego że założyłem serwer bukkit. Oczywiście ja byłem głównym adminem ale gdy zaprosiłem kolegów na serwer to oni nie mogli nic robić tylko wtedy gdy im dałem admina to mogli. No i tak myślę że to głupie że każdy ma admina.Wiec gdy doszedł no wy kolega to postanowiłem mu zrobić działkę bo pomyślałem że wtedy będzie mógł budować. No i zrobiłem wszystko dobrze tyle ze pisze mi Can you build, No Applicable regions: Funfelek a powinno chyba tak can you build, yes no i tak dalej .Prosze o pilną pomoc może jakoś źle zakładam działkę nie wiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanZagłady Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Radziłbym zapoznać się z dokumentacją techniczną pluginów jakie posiadasz na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy™ Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Jeśli to jego działka, nie wyskoczy Ci build true. Napisz na GG, spamować tutaj sensu nie ma. Postaram Ci się wytłumaczyć, jeśli będę miał cierpliwość. By Maxiu"Because limits, like fears, are often just an illusion" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaraki_Kenpachi Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Przy pobranych plikach powinieneś mieć jakieś .txt z tutorialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.