Shizun Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Witam serdecznie. Zrobiłam ostatnio na moim serwerze, aby smok niebiański (id 2493) miał skille. No i ma, lecz gdy z nich bije to nic nie bierze. Jak to zmienić żeby brał ? 2 sprawa. Ostatnio także dodałam Azraela, bossa katakumb, lecz on nie bije ze skilli a powinien, jak to zmienić żeby bił? Z góry dziękuję. Za pomoc polecą Like it. Odnośnik do komentarza
Terenzo. Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Wejdź w tabele "mob_proto" potem znajdź tego Azrael'a i tam gdzie masz rubrykę folder wpisz "zombie_god". Gotowe! Odnośnik do komentarza
Shizun Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Nie działa. @Refresh Odnośnik do komentarza
Sensei® Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 aby azrael mial skile wpisz w kolumnie folder skeleton_god lub skieleton_god ale najpierw zobacz skeleton_god //nieregulaminowa sygnatura//BR3ND Odnośnik do komentarza
Shizun Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Dalej nie działa. Odnośnik do komentarza
Shizun Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 @Refresh Odnośnik do komentarza
Cięcina Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 podaj tuta.. z kąd wziołeś tego Azraela bossa katakumb Daj +++ jak pomogłem to nie boli Odnośnik do komentarza
smok590 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ciągle brak a demg wpisz sobie np 300k a tamto do Zombi_god Nisaria.pl(Deila) Odnośnik do komentarza
Djmatejo1 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 ja ustawilem do mobka folder "skeleton_god" albo "skieleton_god" i walil skilami ripera;p Odnośnik do komentarza
Istny Diabel Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ciągle brak a demg wpisz sobie np 300k a tamto do Zombi_god Nie odkopuj tematów starszych niż 30 dni. Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.