Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jan Paweł II uwielbiał dubstep

Pedodres

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po prostu znasz same jego pozytywy a na światło dzienne być może nie wyszły... ciemne strony.

http://www.wiadomosc...ery_132259.html

http://www.gadu-gadu...wanie-pedofilii

Dwa najbardziej wiarygodne źródła informacji: gadu-gadu.pl i the sunday times, lol.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ja pierdole 0 szacunku do osób świętych .Filmik zapewne robił idiota który ma najebane w bani i nikt go nie lubi.

@ Za przekleństwa przepraszam ale trzeba ...

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Zastanawia mnie jedno, czemu szczeniacy tego nie powiedzą na żywo komuś prosto w oczy, tak strasznie kozaczą w internecie, a przyszło by co do czego to w mordę by dostał, zalał by się krwią i by się skończyło.

Opublikowano

Ja pierdole 0 szacunku do osób świętych .Filmik zapewne robił idiota który ma najebane w bani i nikt go nie lubi.

@ Za przekleństwa przepraszam ale trzeba ...

jakiej kurwa swietej osoby

podaj mi definicje swietosci

s2c77Oa.png

Opublikowano

Zastanawia mnie jedno, czemu szczeniacy tego nie powiedzą na żywo komuś prosto w oczy, tak strasznie kozaczą w internecie, a przyszło by co do czego to w mordę by dostał, zalał by się krwią i by się skończyło.

hehehe znam wiele osób co w realu wyzywały Jana Pedała II w realu, ja też na religii (ale w normalny sposób, nie bójcie się, na debila nie wyszedłem), ale nikogo nie łapał ból dupy , w przeciwieństwie do was...

pedodres3.png

Opublikowano

Nie zważając na te wszystkie oskarżenia, bo wy, tak samo jak i ja, gówno wiem o tych sprawach, to Jan Paweł II był na pewno osobą zasługującą na szacunek, i za życia, i po śmierci. Ja pomimo tego, że nie wierzę, nie jestem katolikiem i w sumie dużo mnie to nie obchodzi - to tak uważam i takie coś, czyli takie denne filmiki i bezpodstawne oskarżenia są żenadą i przejawem idiotyzmu polskiej młodzieży.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

hehehe znam wiele osób co w realu wyzywały Jana Pedała II w realu, ja też na religii , ale nikogo nie łapał ból dupy , w przeciwieństwie do was...

Przedział wiekowy 8-14 + rozwój czaszki zatrzymany na Ardipithecus ramidus. ?

Opublikowano

hehehe znam wiele osób co w realu wyzywały Jana Pedała II w realu, ja też na religii , ale nikogo nie łapał ból dupy , w przeciwieństwie do was...

Przyznajesz się do bycia ułomem bez poczucia żadnej wartości? Ból dupy pewnie nikogo nie łapał, bo mówiłeś to do idiotów twojego pokroju, tylko tacy ludzie chcą wysłuchiwać tych twoich farmazonów. Przeprasza, tutaj jesteśmy nieco porządniejsi od twoich koleżków i dlatego bronimy wielkiego człowieka jak możemy...

BTW: Nawet gdyby prawdą okazały się absurdalne oskarżenia. To :

1. Nie dotyczą one JPII tylko ludzi, których bronił.

2. Zrobił w życiu mnóstwo innych dobrych rzeczy, walka z komuną, pomaganie nielegalnym emigrantom, działalność charytatywna.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Szacunek Ty Klaunie...Gdyby nie on prawodpodbnie byś nie wiedział co to komputer. Komuna by dalej panowała. A zresztą... Polskie społeczeństwo takie jest... Banda Dałnów udających że ma przejebane w życiu

temat bez sensu

Wysyłam Zaproszenia na lockerz pisac PW Email

Opublikowano

Może ta jebana administracja w końcu zamknie ten temat? Do wstawiania warnów są pierwsi ale jak mają coś kurwa pożytecznego zrobić to nigdy ich nie widać. Jebie takie coś.

Ja bym ci człowieku spuścił taki wjeb za to co robisz że byś kurwo na tym forum już nie zagościł. Dzieci po 15 lat oceniają Jana Pawła II nic o nim nie wiedząc twoja matka to pedofil bo odwiedza mnie w nocy i robi mi dobrze.

Szacunek powinien być do ludzi którzy na to zasługują nie ważne czy to katolik, żyd czy jehowy. Pierdolone dzieci pokolenia firm, używek i internetu

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Może ta jebana administracja w końcu zamknie ten temat? Do wstawiania warnów są pierwsi ale jak mają coś kurwa pożytecznego zrobić to nigdy ich nie widać. Jebie takie coś.

Ja bym ci człowieku spuścił taki wjeb za to co robisz że byś kurwo na tym forum już nie zagościł. Dzieci po 15 lat oceniają Jana Pawła II nic o nim nie wiedząc twoja matka to pedofil bo odwiedza mnie w nocy i robi mi dobrze.

Szacunek powinien być do ludzi którzy na to zasługują nie ważne czy to katolik, żyd czy jehowy. Pierdolone dzieci pokolenia firm, używek i internetu

Coś jeszcze? Mnie to nie rusza, pisz dalej.

Jakbyś nie zauwazył to jest prowokacja a ty jesteś zwykłym gimbem którego ona ruszyła. Nawet mi cię nie żal śmieciu.

pedodres3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...