filipens123 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Witam. Dawno nie grałem w combat arms [przez bana]. Chciałbym się was zapytać co lepiej kupić za nx Miniguna Czy Flamethower ? Chce szybko wbijać level. Odnośnik do komentarza
Missbułgaria Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zdecydowanie minigun pograsz na najnowszym ft i sporo expa wyciągać będziesz na black lungu równierz preferowany jest minigun. Flame jest uciążliwy dla innych graczy nie jest juz tak jak kiedys ze bierzesz flame+meda i idziesz na cabin fevera ;]. + Minigunem mozesz unba wbic na junku Zdecydowanie minigun Czytaj uważnie, masz Boga na linii. Odnośnik do komentarza
Piecu Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Jeśli masz słabego kompa to nawet nie bierz się za Flame bo ci będzie ścinało grę, a jak chcesz wbijać lvl to kup tego miniguna i idź graj na FT na Nemexis HQ. Szybko EXP i zarówno GP Odnośnik do komentarza
Flinn Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Bierz tylko i wyłącznie Miniguna, znakomicie sprawdza się na na FT Nemexis, nabijesz sobie nim bardzo dużo PKT na bossie, po zatym jest to w tej chwili najlepszy sposób na szybki exp, Flamethrower'a nie bierz, czasami innym przez to laguje gra i możesz dostać kicka na FT, ale jak już miałbyś go brać, to najlepiej sprawdza się na Cabin Fever. Odnośnik do komentarza
ziomalq12347 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Bierz miniguna i graj nim na NEMEXIS HQ (nowy fireteam). Tam bedziesz trzepal expa ze az uszy ci sie beda trzesły. Do tego kup jeszcze kilka czarnych kluczy w celu zdobycia exp i gp passow. Dlaczego nie filamera? Bo flamerem zagrasz tylko tam gdzie masz zombi a tam sie dlugo gra. Flamer scina innym i tobie = kick. Odnośnik do komentarza
filipens123 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Okk dzięki wszystkim. Już miałem flamethower i nie miałem lagów mam dobrego kompa, lecz rzeczywiście lagowało to innych i nie mogłem grać na quarantine regen. Dzięki Wszystkim ;] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.