lukasz314 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 czemu jak właże na mapke pogram chwile zobacze jakąs babkę albo nową postac to mi sie zawiesza puzniej pokazuje czarny ekran i musze czekac az samo mnie wywali co mam zrobicx prosze o pomoc oczywiscie wynagrodze like DAJ LIKE ! proszę o usunięcie mi tych 60% ostrzeżeń. zarejestruj się tutaj xxxxxxx Odnośnik do komentarza
Gość patrykkos Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Co ma wspólnego to, że zobaczysz w grze jakąś postać ? Podaj parametry komputera. Ram, karta graficzna, procesor Odnośnik do komentarza
lukasz314 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 parametry kompa mam dovre pod gre ale powiedz zobacze postac jakas babke albo nowe postacie zacina sie i robi sie czarny ekran DAJ LIKE ! proszę o usunięcie mi tych 60% ostrzeżeń. zarejestruj się tutaj xxxxxxx Odnośnik do komentarza
Gość patrykkos Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Pierwszy raz słyszę o czymś takim. Nie mam pojęcia o co chodzi. Może po prostu komputer Ci się przegrzewa ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.