Paweu. Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Czesc Mam do was pytanie czy jak odpale cheat'a na steam na new game to vac moze mnie zbanowac ? Chcialem posprawdzac cheaty poniewaz coraz wiecej pytan jest z tym zwiazane. Mi sie wydaje ze nie ale wole sie upewnic. Z gory dzieki : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RiCo~ Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Pawel nie nic sie nie stanie, chyba ze wchodzisz na New game Vac haha ;D tam gdzie nie ma VAC (Tej tarczy) to mozesz spokojnie wbijac na hackach ; P ...Życie jest jak gra... ...Nie mozesz dac sie wyeliminowac... -=-POMOGLEM-=- "Daj Lajka +" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweu. Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Tak myślałem ale wolałem sie upewnic. Cls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.