kashaftw Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Witam, mam problem z BS a dokładnie z tym że na serwerze zostały zmienione ID itemów odpowiadający zmiankom bonów i zamiast zmieniać bony to każdy bonus switcher chce je dodawać. Czy istnieje jakiś sposób aby pozyskać te ID lub jakiś BS który sam to ustala? ( BS Padmaka po użyciu opcji reloadowania id itemków nadal nie działa tylko podaje ID potów i zamiast zmieniać to potuje ) Za pomoc + Odnośnik do komentarza
equalxxx Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Jeśli chodzi o hexalie a (na pewno o nią chodzi bo rzucałeś sie tam o sm) to zostało tam zmienione na krzyż zaczarowanie ze wzmocnieniem Wejdź do pliku switchbot.py i odszukaj linijkę item.SelectItem(itemIndex) i zamień ją na item.SelectItem(71085) A żeby odpalić bs na ich oryginalnym cliencie odpal najnowszego mh od kamera i w zakładce runcode wklej zawartość powyższego pliku Odnośnik do komentarza
kashaftw Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Ok, teraz jakaś konserwacja - sprawdzę za kilka minut. Odnośnik do komentarza
equalxxx Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Działa napewno - wybonowane całe eq na max Odnośnik do komentarza
Ja0 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Mam problem bo nie mogę znalezć tego pliku switchbot.py . Może zrobił byś poradnik na pewno wielu osobom by się to przydało . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.