nianio8 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Witam kupiłem ostatnio nowego laptopa 8gb ramu 2,3 Ghz x2 500gb dysk Komp jak na laptopa według mnie bardzo dobry tylko że jak gram w pesa to nie moge dać większych ustawień niż Low ;/ Gdy klikam High albo Medium to wyskakuje mi okienko z napisem : "Unable to implement settings due to insufficient Video Card specifications" Jak włączam zakładke Specifications to pisze że GPU i VRAM mam złe ;/ dlaczego? Przecież nowo kupiony laptop ;/ tam gdzie VRAM pisze ze jest 64 mb a na moim gorszym lapku pisze 512 mb i pes normalnie dziala Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KPRP Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 A może to błąd gry? spróbuj reinstall. 2010 - 2012 - Emeryt/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nianio8 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Nie bo grę już reinstalowałem z 5 razy Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanosh. Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Z tego co wiem dodatkowe patche, poszukaj najnowszych. exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nianio8 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Dziękuje już sam rozwiązałem sprawe. Tacy tu pomocni ludzie w tym dziale że .... Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.