why?! Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Szukam pluginu, dzięki któremu gdy gracz wpisze komendę np. /spawn, będzie musiał czekać 5 sekund (opcjonalnie) na teleportacje (gracz musiałby stać, nie być atakowanym). Wiem, że taką opcję ma plugin Essentials, jednak szukam czegoś innego, gdyż mam złe doświadczenia z tym pluginem. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrox6 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Ustawia się to w essentials Jak nie wiesz jak pisz powiem Jak pomogłem daj Like proszę :P Pomogłem? Like? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzejk44 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Ustawia się to w essentials Jak nie wiesz jak pisz powiem Jak pomogłem daj Like proszę :P Napisał wyraźnie że szuka czegoś innego od Essentials umiesz czytać? Pomogłem? Kliknij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrox6 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Ach sory To raczej niewiem Pomogłem? Like? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
why?! Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Mógłbym wziąć Essentials, gdyby mi się nie gryzł z innym pluginem (już nie pamiętam jakim :P ). Wiem jak to ustawić, ale szukam czegoś innego Szukałem na bukkitdev, plugins.bukkit, ale jakoś nie mogłem znaleźć. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrox6 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 W google też nic Chyba będziesz zmuszony do essentials Pomogłem? Like? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxiiking Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Nie ma takiego pluginu jebać psy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
why?! Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Nie ma takiego pluginu Wielka szkoda. Dzięki za odpowiedź, będę musiał pomęczyć się z essentials. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnS Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zobacz tutaj: http://dev.bukkit.org/server-mods/multiverse-portals/ http://forums.bukkit.org/threads/edit-misc-tp-fun-multiverse-2-3-world-management-bukkitdev.3707/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
why?! Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 wnS, chyba nie zrozumiałeś tematu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.