Hougyoku Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Kupiłem Talona wczoraj w ciemno i niestety nie gra mi się nim dobrze,sprzedałem już kiedyś jednego championa,próbowałem jeszcze raz i się nie udało.. Jest jakiś sens pisać jeszcze raz czy już na pewno mi nie zwrócą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uwotm9. Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Niestety, ale Ci nie zwrócą he? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malwinos Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Ile postaci Sprzedałeś dotychczas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarq. Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Można sprzedać tylko raz. Nie ma znaczenia ilość sprzedanych postaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jowe. Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 @up Czytaj dokładnie sprzedał 1 Możesz próbować można sprzedać 3, lepiej zostawić kiedyś możesz go ogarnąć\ @czarq ja widziałem że można 3 By @Jowe.Postwriter | Gold Member Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uwotm9. Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Można sprzedać raz i maksymalnie 3 champy i/lub 3 skórki. Ja także sprzedałem 1 champa i później mi nie chcieli sprzedać. Myślę że problem rozwiązany, aby uniknąć spamu - zamykam. he? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.