Nemesix Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Elko. Mam problem. Mianowicie od jakiegoś czasu (miesiąc, dwa) co 1h (10:00, 11:00, 12:00 itd.) wyskakuje mi taka strona (sama się otwiera, nawet gdy np. w coś gram): Jak widać w pasku adresu jest ścieżka do pliku który to wywołuje. Nie raz go usuwałem, lecz chyba po ponownym włączeniu kompa sam się on od nowa przywraca/tworzy. To tak - jak mam to usunąć?? exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr3shMak3r Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Robak Brontok musial sie dostac przez emaila. Zrob loga OTL +EXTRAS to go usuniemy. STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni ! Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!! I nie pomagam na PW! gardenscapes cheats bakery story 2 cheat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemesix Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Ale on jest groźny, czy nie robi nic prócz otwierania tej strony?? exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smalt Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 zrób pełny skan komputera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr3shMak3r Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Ale on jest groźny, czy nie robi nic prócz otwierania tej strony?? Nie testowałem jeszcze tego wirusa. Daj loga to coś zaradze. STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni ! Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!! I nie pomagam na PW! gardenscapes cheats bakery story 2 cheat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaLo :) Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Miałem to gówno pare lat temu wystarczyło zeskanować całego kompa i usunąć w pizdu. A trochę tego było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.