PanEnderman Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Witam was kochani userzy mpcforum. Szukam pluginu na rezerwacje slotów , etc jeśli będzie 50/50 to Vipowie mogą się zalogować i będzie 51/50 Będzie like. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrox6 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Dubel ! Pomogłem? Like? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanEnderman Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Dubel ! Tak wiem , i zgłosiłem to. Jak widzisz błąd lub odstępstwo od regulaminu to to zgłaszaj a nie posty nabijasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrox6 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 A w tamtym ci dałe linka do downloadu poczekaj chwilkę :PO masz :Download : skanKomendy :/res list - Pokazuje liste VIP'ów/res add <nick> - Dodaje gracza do listy VIP'ów/res delete <nick> - Usuwa gracza z listy VIP'ówA jeżeli pomogłem proszę o LIke Pomogłem? Like? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanEnderman Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 A gdzie skan ? Jak plugin zadziała dostaniesz like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrox6 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Spoko Sam go używam Thx za Like Polecam się Pomogłem? Like? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hangover_ Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Dzięki, mnie też się przyda. Daję plusiki za ocenę mojej sygny na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xCraftRayX Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Znacie lepszy plugin ?? Bo rcon nie uzywa tej komendy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Howker Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 ThX ale jakby można skan to by było miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Resitance. Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Plugin Reservations, lub permisja: essentials.join.fullserver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.