szymonex524 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Tak jak w tytule gdy daje graj wywala błąd o taki: http://desmond.imageshack.us/Himg215/scaled.php?server=215&filename=beztytuueda.png&res=landing Instalowałem najnowsze AIR i nie pomogło:C HELP!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarq. Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Usuń doszczętnie adobe air tzn. z plików rejestru, moich dokumentów itd. Najlepiej ccleanerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jowe. Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zrób reinstall adobe air tak dwoma słowami PS Czarq weź ogarnij te avki bo ciągle zmienieasz By @Jowe.Postwriter | Gold Member Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymonex524 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 No tak odinstalowałem ale nic nie dało a co do czyszczenie rejestru i cclinera to green:3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmPiXeT Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Mam ten sam problem i dodam, że to nigdy wcześniej mi się nie zdarzyło. Dzisiaj instaluję aktualizację i chcę zagrać, a tu proszę, błąd. By CzakaPL ZBIERAM + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarq. Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Podajcie system. Dziwne, niedawno miałem ten błąd i na xp po czyszczeniu wszystko śmigało. Po przeczyszczeniu ściągnijcie i zainstalujcie najnowszą wersje adobe air. @jowe Mhm nie mogę zmieniać O_o? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StudzeKisiel Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Usuń adobe air i spróbuj zagrać bez niego. Mi normalnie działa gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymonex524 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Windows 7 ultimate Usuń adobe air i spróbuj zagrać bez niego. Mi normalnie działa gra. Próbowałem nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StudzeKisiel Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 To pobierz CCleaner, wyczyść nim adobe air i zainstaluj go od nowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymonex524 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 To pobierz CCleaner, wyczyść nim adobe air i zainstaluj go od nowa. robiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.