tracer13 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Witam Was. Potrzebujemy waszych głosów w petycji o powrót gry Martial Heroes. http://www.petitionb...vemartialheroes Z lewej strony uzupelniami tylko Imie i nazwisko moze byc zmyslone np Jan Kowalski oraz e-mail np. [email protected] Bardzo prosilbym w imieniu wszystkich graczy ktorzy grali w ta gre o wasze głosy w petycji. ZAJMUJE TO NAPRAWDE 10 sekund !!!! Dziękuje Podawajcie jakies normalnie imiona i nazwiska, nie w stylu sjsdns djsejn Mój odnośnik Daj + Nie bądz ciota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beliaar12 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Linki w [media][/media] daj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BesieK Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Mi zajęło 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hexor_Of_Course Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Jak to coś da to zaje****** bo grałem w tą grę parę lat temu Oczywiście oddaję głos i proszę kolegów żeby również oddali głos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awatary Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Super gierka na korancu to sie zarejestrowac nie mozna bo kssn trzeba ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.