Golden™ Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Cześć.Opiszcie mi dokładnie t-bomb. Wiem , że na 4 slot i domyślam się , że to jest jakaś bomba/granat. Opowiecie mi coś o tym? Wynagradzam lajkami . Odnośnik do komentarza
MaX095 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Tak wygląda jest coś podobnego do granata ale ma większy zasięg i troche wolniej od niego leci. Odnośnik do komentarza
Golden™ Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Dziękuje za pomoc , ale nadal czekam na wasze wyjaśnienia. Np. czy zadaje więcej DMG niż granat? i ile tego jest np. 2 ? Albo czy jest dozwolony na CQC? Odnośnik do komentarza
MaX095 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Kiedyś był dostępny na cqc ale teraz go z tego trybu usuneli, jest lepsze od granata nie ze względu na DMG ale na wiekszy zasięg są 2 sztuki tak jak granat na samym początku. Odnośnik do komentarza
G1-Admin-Nemcio Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Tak ma większy DMG niż granat,są 2 t-bomb i na cqc są niedozwolone(kiedyś były) In warrock play every day! Odnośnik do komentarza
Golden™ Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 @G1-Admin-Nemcio Napisałeś to samo co MaX. Nie powielaj postów (WSTYDŹ SIĘ !) Co do t-bomba to pytam bo mam zamiar kupić w marketplace tą premke silver na 30 dni a w tym : m249 nickel 8 sloth. Odnośnik do komentarza
LaskoS Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 @G1-Admin-Nemcio Napisałeś to samo co MaX. Nie powielaj postów (WSTYDŹ SIĘ !) PACZ NA DATE I GODZINE ZANIM COS POWIESZ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.