Fifq Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Witam! Od pewnego czasu zacząłem kręcić filmiki na YouTube, mam do tej pory dwa. Co mogę w nich dodać bądź zmienić? Proszę o ocenę! Trololo mam filmik na You Tube ! http://www.youtube.com/watch?v=uhnGdXj-Lik&context=C4df06abADvjVQa1PpcFPnClntxyS9GGricc9qoWS1EUxt_QuYZOk= Odnośnik do komentarza
Cristiano. Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Na pewno to aby filmik był 16:9 mógłbyś nagrywać w hd przycisz dźwięki z gry i staraj się cały czas coś mówić, nie zostawiaj dłuższych przerw Chyba tyle Odnośnik do komentarza
Lord Zeus Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 nie wstawiamy let's play'ów na mpc. || exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP || Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.