Skocz do zawartości

[CHAMP]Heracrim vs lee

wewryman

Rekomendowane odpowiedzi

Lee o wiele bardziej nadaje się na jungle . Hecarim jest robiony pod tanka wojownika więc pod solo topa będzie dobry lee sin złożony pod ad i jakimś przedmiotem na hp np: Lodowy Młot myślę że też będzie dobry na Solo Top'a na twoim miejscu wybrałbym Lee

ja bym na twoim miejscu wybrałbym lee bardzo szybka jungla extra ganki hecarim bardziej pod tanka jest. solo top to obaj są mocni ale mi bardziej odpowiada lee sin bo można zobaczyć nie widzialne jednostki jak trafisz Q albo E :)

Hecarim jak i Lee Sin to solo top'erzy i Junglerzy. Brałbym Lee Sin'a bo Hecarim jest nowy, więc grałem nim tylko 2 razy i niezła postać, ale Lee lepszy. Hecarim ma spamowalny skill Q, skill obszarowy na W z Lifesteal'em, E doskok, ULT'a ma niby PRO, bo ma obszarowego wszystkich po drodze przeraża. Nie wiem jak ty, brałbym Lee.

wobqx.jpg

Dwa offtanki mam obu z tego lee to mój main.O hecarimie Ci dużo nie powiem ale z odpowiednim buildem naprawde osiągam niezłe wyniki.Lee sin to pewniak bardzo mobliny offtank którym bardzo często gram na solo topie i bardzo dobrze mi idzie.Jungler też z niego świetny.Dam Ci rade nie rób go w full dmg dps (jak master yi, tryndamere),bo wtedy jest po prostu słabszy.Jak chcesz cos nowego mimo ,że wiele osób nie zaakceptowało hecarima wcale nie jest zły jak już ma TF to robi naprawdę dobry dimejdż.

@up

Każdy go contruje? widać że grałeś z hecarimami którzy stakowali Phantom Dancery -,- moje staty z 3 ostatnich gier nim 20/3/14 (tripple kill) 14/6/16, 20/5/5 (quadra kill)

Co mnie obchodzą Twoje statystyki z "normali"? Tam to nawet guardsman pente walnął jak nim pierwszy raz grał. Wyraziłem swoją opinię, jak słaby jest ten champion i tyle, elo.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [CHAMP]Heracrim vs lee   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...