wewryman Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Postacie: Heracrim vs. Lee Zależy mi na: Dobrym junnglowaniu lub solo topie Dodatkowe informacje: Generator by krycha1996 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nether Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Lee o wiele bardziej nadaje się na jungle . Hecarim jest robiony pod tanka wojownika więc pod solo topa będzie dobry lee sin złożony pod ad i jakimś przedmiotem na hp np: Lodowy Młot myślę że też będzie dobry na Solo Top'a na twoim miejscu wybrałbym Lee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jowe. Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Lee sin lepszy By @Jowe.Postwriter | Gold Member Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wewryman Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 ale przeciez heracrim to tez junngler . Wiec czym w junngli rozni sie od lee ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pat531 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 ja bym na twoim miejscu wybrałbym lee bardzo szybka jungla extra ganki hecarim bardziej pod tanka jest. solo top to obaj są mocni ale mi bardziej odpowiada lee sin bo można zobaczyć nie widzialne jednostki jak trafisz Q albo E Moje tutoriale http://www.mpcforum.pl/topic/1276901-tut-jak-stworzyc-raport-energooszczednosci/#entry10904476 http://www.mpcforum.pl/topic/1275339-tut-czyszczenie-komputera/#entry10891407 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamko01 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Hecarim jak i Lee Sin to solo top'erzy i Junglerzy. Brałbym Lee Sin'a bo Hecarim jest nowy, więc grałem nim tylko 2 razy i niezła postać, ale Lee lepszy. Hecarim ma spamowalny skill Q, skill obszarowy na W z Lifesteal'em, E doskok, ULT'a ma niby PRO, bo ma obszarowego wszystkich po drodze przeraża. Nie wiem jak ty, brałbym Lee. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARANO1D Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Dwa offtanki mam obu z tego lee to mój main.O hecarimie Ci dużo nie powiem ale z odpowiednim buildem naprawde osiągam niezłe wyniki.Lee sin to pewniak bardzo mobliny offtank którym bardzo często gram na solo topie i bardzo dobrze mi idzie.Jungler też z niego świetny.Dam Ci rade nie rób go w full dmg dps (jak master yi, tryndamere),bo wtedy jest po prostu słabszy.Jak chcesz cos nowego mimo ,że wiele osób nie zaakceptowało hecarima wcale nie jest zły jak już ma TF to robi naprawdę dobry dimejdż. Moje poradniki: 1.Nidalee offtank http://www.mpcforum.pl/topic/620034-poradnik-nidalee-offtank/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wewryman Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Dobra to kupuje lee ;p, dziekuje wszystkim za pomoc w wyborzee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darkkaj Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Hecarim - nieudana postać, praktycznie każdy go countruje, lepiej weź Lee Sin'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madirius Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 @up Każdy go contruje? widać że grałeś z hecarimami którzy stakowali Phantom Dancery -,- moje staty z 3 ostatnich gier nim 20/3/14 (tripple kill) 14/6/16, 20/5/5 (quadra kill) //Nieregulaminowa sygnatura - za duży rozmiar, .gif. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darkkaj Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 @up Każdy go contruje? widać że grałeś z hecarimami którzy stakowali Phantom Dancery -,- moje staty z 3 ostatnich gier nim 20/3/14 (tripple kill) 14/6/16, 20/5/5 (quadra kill) Co mnie obchodzą Twoje statystyki z "normali"? Tam to nawet guardsman pente walnął jak nim pierwszy raz grał. Wyraziłem swoją opinię, jak słaby jest ten champion i tyle, elo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czitson Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Jak jesteś niedojebany i robisz go pod DPS'a to tak^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.