Pan Suavek Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Nie stać mnie na wypasionego Tableta, ale widzę że na allegro są po 100-200 zł. Są one z chin, tyle to wiem. Słyszałem że są do dupy, ma ktoś może takiego? Może opisać czy dobrze mu się pracuje? Jak dla mnie chodzi tutaj żeby tablet służył do przeglądania internetu, mam sprawę czasami potrzebuję wejść na 10 min, a nie chce ci chwilę kompa włączać. Nie chce jakichś wypasionych funkcji, chociaż takowe istnieją. Chciałbym po prostu podłączyć kabel od neta i serfować Czy dobry jest ten tablet jeżeli bym tylko to robił? Czy jednak odradzacie? Odnośnik do komentarza
KPRP Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Mój kolega kupił na allegro za bodajże 250zł ( coś takiego ) i jest naprawdę świetny (Jakiś chinski badziew tak jak napisałeś :P) Internet bardzo dobrze chodzi, nie ścina, bateria nawet długo chodzi, a gra w nim nawet w gry na androida. Sam chce także sobie kupić. Pozdrawiam. 2010 - 2012 - Emeryt/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor / Odnośnik do komentarza
grzesssiu Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Ja tam kupiłem sobie kiedyś tableta z allegro i wyszło mnie 304 zł z przesyłką. Ogólnie co mogę o nim powiedzieć to tylko tyle że jest to tandeta. Miał służyć jako coś na czym można się pobawić, posłuchać muzyki czy przeglądnąć internet. Wypiszę jego plusy i minusy. Plusy: bateria trzymała dość długo, jak się bawiłem to jakieś 5h a tak to leżał czasem włączony po 3dni i bateria spadła o jakieś 30%-50%. Minusy: Nie da sie go zabezpieczyć hasłem a nawet jak już to bez problemu mozna to ominąć. Słaba jakość wyświetlacza a w dodatku rysuje się niemiłosiernie. Ogólnie obudowa cały się rysuje a przy wyświetlaczu wgniata się "takie coś". Dość długo trzeba czekać zanim sprzęt zatrybi. Nie da się siedzieć na necie jeżeli podłączymy do kablem przez ten "adapter" bo wtyczka wypada. No i najważniejszy minus, zjebał się po jakimś tygodniu z hakiem Ogólnie odradzam kupno tego czegoś i mówię to całkiem szczerze, jest to jedynie stara kasy. Odnośnik do komentarza
Pan Suavek Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Tablet nie ma służyć do wyczynów kaskaderskich Chcę sobie wejść na neta i popisać z niego na GG Czy ta oferta może być interesująca? http://allegro.pl/tablet-7-android-2-3-skype-procesor-1-ghz-4gb-i2262533160.html Odnośnik do komentarza
Ashuan Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Nie.Nie wiem czy zauważyłeś ale przesyłka kosztuje 100zł. http://allegro.pl/ul...2289403987.html Ten lepszy.Sam kupiłem własnie takiego i nie jest taki zły.Do oglądania filmów /słuchania muzyki/przeglądania internetu wystarczy. Może kiedyś coś tu będzie Odnośnik do komentarza
Smalt Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Jeśli chodzi ci o przeglądanie internetu i od czasu do czasu pograć w gry to warto kupić takiego tableta,fajna zabawa sam posiadam iPada 32GB i uważam że to świetna zabawa mieć takiego tableta w domu. mój znajomy kupił tableta za 500zł(?) z androidem i jest bardzo zadowolony. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.