MichaXXD Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Chciałem zainstalować moda backpack na wersję 1.2.5, lecz minecraft mi się scrashował. Mam kilka modów, czy on może z nimi działać? ModLoader Single Player Commands Too many items Car mod Timber X-ray (do singleplayer) autoclicker (do singleplayer) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrox6 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Raczej tak ... Nie wydaje mi się aby nie . Jest paczka modów : ModLoader Single Player Commands Too many items Car mod X-ray backpack i wszyskto działa Spróbuj wszsytko od nowa Pomogłem? Like? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaXXD Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Raczej tak ... Nie wydaje mi się aby nie . Jest paczka modów : ModLoader Single Player Commands Too many items Car mod X-ray backpack i wszyskto działa Spróbuj wszsytko od nowa Raczej tak ... Nie wydaje mi się aby nie . Jest paczka modów : ModLoader Single Player Commands Too many items Car mod X-ray backpack i wszyskto działa Spróbuj wszsytko od nowa A dasz linka do tej paczki? Bo ja teraz instaluję je od nowa, i jest jeszcze gorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.