Golden™ Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Moje pytanie już przedstawiłem w temacie. Chcę do posta wstawić obrazek , mimo to jest za duży więc konieczny jest spoiler. Tylko jak to zrobić? Odnośnik do komentarza
Zkumeku Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Tak to w edytorze bbcode (lewy górny róg pstryczek przy wstawianiu posta) [spoiler] [img= link obrazka ] [/spoiler] A tak to po prostu wchodzisz obok wyboru czcionki w "specjalne bbcode" i tam wybierasz spoiler a w nim wpisujesz: [img= link obrazka ] Odnośnik do komentarza
czarnaaa Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Mhm a jak zrobić , żeby po otwarciu spoilera nie było linku tylko obrazek ? Bo robie tak jak napisałeś i lipa ;p Edit już wiem :P Odnośnik do komentarza
Gamus Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 @UP Na przyszłość załóż swój temat. Nie odkopuj tematów starszych niż 30dni, chyba że jestem Poradnikiem i chcesz wnieść wartościową informację/opinię. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.