Varions Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Mianowicie , wchodze do gry .. a mam ZABLOKOWANY ten panel , gdzie mozna wybrac mape .. mam tylko Losuj Losuj , oraz świeci się na szaro ;/ Pomóżcie .. bardzo mi na tym zależy będą like jak rozwiążecie .. Mnie nie zmienisz , Jestem sobą. Odnośnik do komentarza
Jowe. Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 mógłbyś dać ss By @Jowe.Postwriter | Gold Member Odnośnik do komentarza
venturas Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Hmm zapewne nie masz chociaż 6 lvl. Aby móc wybierać mapę trzeba mieć minimum 6 lvl! CEO http://bigolive-hack.com/ Odnośnik do komentarza
Varions Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 mam .. a z ssami cos sie zwalilo i nigdzie nie moge wstawic ;/ Mnie nie zmienisz , Jestem sobą. Odnośnik do komentarza
Jowe. Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 To wstaw na forum to też jest hosting By @Jowe.Postwriter | Gold Member Odnośnik do komentarza
Varions Opublikowano 6 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Problem rozwiązany. xamizo/googluś moźna zamknąć. Mnie nie zmienisz , Jestem sobą. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.