TafiiPLL Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Cześć! Mam problem z Minecraft'em Wgrałem modyfikację optifine, i przez MCpatcher wgrałem texture pack "soartex" 64x64 I gdy wchodzę do gry pojawia się czarny ekran Proszę o pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristiano. Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Po co używasz mcpatchera jeżeli masz optifine ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KochamBlondynki Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Masz inne mody zainstalowane ?, najpierw instaluje się Optifine potem resztę modów jakich tam masz, bo inaczej nie zadziała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR3NDzik Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Optifine ma tak jakby już w sobie MCPatcher. Więc usuń cały folder .minecraft, zaktualizuj i wgraj Optifine. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TafiiPLL Opublikowano 25 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Aha dzięki już działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.