venturas Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Hej! Poszukuję kogoś do wspólnej gry w BF:Heroes! (Nowe konta) Może opiszę mniej więcej kogo szukam: -Wiek hmmm no to zależy znam 12-latków, z którymi dobrze się gada, a znam również 18 latków kompletnych nieogarów... Ale szukam osoby tak z minimum 14 lat... -Ogar w bfh, sam gram już dość dużo więc wymagam choć odrobinę skilla -Skype, dobre mikro Coś o mnie: -15 lat -dostępność: Bardzo często, ale teraz mam testy próbne , więc mogę być ciut mniej dostępny. -+ cechy powyższe Kim gramy/co robimy?: -Hmm kim gramy... Bardzo dobre pytanie, mi się marzy granie we dwójkę Commando, może TT? Sam nie wiem, choć nie ukrywam żebym sobie we 2 pograł kochanym commandosem -Co robimy? Świetnie się bawimy i trollujemy z TT ;P Pozdrawiam! Jesteś chętny? No cóż.. pisz śmiało na skype : damian.lewandowski142 CEO http://bigolive-hack.com/ Odnośnik do komentarza
KrisNew Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Frakcja i czy musi być komandos? Odnośnik do komentarza
venturas Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Frakcja jest obojętna, powiedzmy że się dostosuje, nie musi być koniecznie commandos, może być inna klasa, tylko chciałem grać drużynowo, czyli np. jak ty gunner to ja raczej nie commando (Nie pomogę Ci jako komandos) musiałbym być soldem albo gunnerem... A tak wogóle to reszte się obgada na skype. (Choć nie ukrywam, że chciałem zrobić efektowny duet commando, ale cóżżż...) CEO http://bigolive-hack.com/ Odnośnik do komentarza
Varions Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 ciekawe. dual tt , dual knifes czy snajperami ? Mnie nie zmienisz , Jestem sobą. Odnośnik do komentarza
KrisNew Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Patrz na date założenia... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.