Bartixxx Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Mam pytanie jak np. postawiłem już cuboida na jakiś teren jak mogę w nim postawić drugiego cuboida (gdy np.robie spleefa ale jest caly w cuboidzie i jak wyznaczonym terenie wylaczyć),Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJAW Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Tak, /region setparent cuboid1 cuboid2 cuboid1 to ten większy, np miasto. cuboid2 to jest ten ktory chcesz dodac do wiekszego cuboida. Zapraszam na mój kanał YouTube http://youtube.pl/user/AJAWGamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy™ Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Szczerze... To nie polecam Ci setparent Gdy usuniesz dużą działkę (Tę główną) to te małe też znikają. Gracze (znam takich, sami mi pokazywali), że takie działki mogą zbugować. Wtedy właściciele nie mogą nic na nich robić. Polecam Ci setpriority. ./rg pri <nazwa cuba> 1, jeśli są tylko 2 cuboidy na sobie. Jeśli więcej- ta liczba się zwiększa. By Maxiu"Because limits, like fears, are often just an illusion" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrox6 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Tak można tak koledzy wyżej dobrze mówią Pomogłem? Like? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.