Diabel_4 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Tak jak w temacie. Oddam hack Game Anarchy. Aktywny do jutra do 16. Włączyłem go dziś ale ścina mi go. Na koncie mam 117 Creditów. Więc tak na tych co są aktywne wbijacie 2LT3 i giftacie mi. A reszta Creditów jest dla was. Macie na wykorzystanie ich 30D. Później zmieniam hasło. Co do Giftów to po wbiciu odrazu dajecie mi passy do tego konta. I ja sobie sam giftam. Ale tak jak mówie reszta Creditów dla was. Tak więc proszę o zgłaszanie się osoby uczciwe. Pisać na PW. Dostaniecie Passy i wbijacie LVL dla mnie. Jak najwyższy się da. Gracie od teraz do 21. O 21 podajecie mi passy do konta na CA na PW oczywiście. Tak więc kto idzie na to? Nic nie tracicie a jeszcze zyskacie!!! Pisać!!! Edit. Zmieńcie nazwę tematu na [Q] Oddam hack od Game Anarchy Bo się zapominam. Moja ulubiona broń to M4A1 Sopmod M416 CQB Cammo M417 SB Minigun Lubie grać jeszcze wszystkimi M32 Odnośnik do komentarza
OutWork3R Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Aktywowanego hacka nie da się użyć na innym komputerze [jest blokada HWID]. Jedynie jeżeli hack wygaśnie to wtedy będzie można aktywować go na innym kompie. Jak coś moge ci pomóc napisz do mnie na pw Odnośnik do komentarza
DrHause Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 przyjme go pisz pw Odnośnik do komentarza
Diabel_4 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Ach dobra. OutWork3r. Napiszę do ciebie Moja ulubiona broń to M4A1 Sopmod M416 CQB Cammo M417 SB Minigun Lubie grać jeszcze wszystkimi M32 Odnośnik do komentarza
natan1234 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 człowieku tu 95% ludzi ci nie odda passow czy tam tych gp... to jest jak metin2.... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.