Skocz do zawartości

[Nowe Budowle][Nowy Spawn][Dedykowany] [24/7] [RPG/Frakcje] [Oficjalne Otwarcie] [1.2.4][No Premium][CrafterWolfs]

Sorenca

Rekomendowane odpowiedzi

HAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAA

serwer porazka

Wchodze na serwer , przejmuje gildie Wilki , po czym radek dostaje bana , mowie wpisujcie /party lol , po czym tepam sie do nich , patrze radek moderator i piotrek ten head admin daje mu itemki poniewaz ich atakowalismy a mieli goda skurwiele , jak patrze na taki serwer to az chce mi sie go rozjebac , wszedlem na konto kolegi , zaprosilem sie do ich gildi , okradlem wszystko , a piotrek do mnie , "ban za okradanie " po cyzm chyba wylaczyl goda , zaczalem go bic . wylecialo cale eq butelek expa , oj rozsypal sie biedny , admina maja same dzieci ktore sa w gildiach , okradalem je przy czym znalazlem 4 skrzynie na esp z blokami diaxow a ten serwer zniszcze bo posiada buga :) Wszystkie gildie zostana usuniete ;). pozdrawiam dis

oraz prosze o warna dla up , odswiezamy co 24 h a on zaspamil swoj temat co 3 min , gnojek jeden.

"Sprzęt nie czyni gracza dobrym, ale pomaga dobremu być jeszcze lepszym" ~ Ja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Nowe Budowle][Nowy Spawn][Dedykowany] [24/7] [RPG/Frakcje] [Oficjalne Otwarcie] [1.2.4][No Premium][CrafterWolfs]   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...